images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


H&M закрив уже більше половини магазинів у Росії, останні закриє до кінця року

П'ятниця, 04 листопада 2022, 12:28

 
GETTY IMAGES

Шведський ритейлер H&M продовжує процес припинення діяльності в Росії - наразі більше половини магазинів компанії в країні закриті назавжди, усі магазини будуть закриті до кінця року.

Про це пише Nyhetsbyrаn Direkt із посиланням на пресслужбу компанії.

H&M призупинила всі продажі в Росії на початку березня. У середині липня мережа оголосила, що починає згортати свою діяльність в Росії, враховуючи "поточні проблеми" ведення бізнесу і непередбачуване майбутнє.

У рамках процесу ліквідації група H&M тимчасово відкрила свої фізичні магазини для продажу залишків товарних запасів в Росії, і до кінця вересня понад 30 з 172 магазинів в Росії були закриті назавжди.

"Ми дотримуємося нашого плану, і наразі у нас все ще є декілька магазинів, які тимчасово відкриті для продажу залишків товару. Закриття магазинів відбувається поступово, згідно з планом, і ми плануємо закрити останні магазини до кінця року.

Як ми повідомляли раніше, ми хочемо забезпечити, щоб згортання нашої діяльності в країні відбувалося у відповідальний спосіб", - зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо:

Шведський ритейлер H&M Group оголосив, що вирішив почати процес згортання бізнесу у Росії.

Ритейлер H&M, який заявив про вихід із РФ, веде пошук покупця на російську частину бізнесу.

ОЛЕКСІЙ ПАВЛИШ

Економічна правда

 

Шахрайство в мережі: поліцейські застерігають краян перевіряти інформацію щодо термінової матеріальної допомоги друзям чи родичам

П'ятниця, 04 листопада 2022, 12:27


Кримінальна пригода трапилась з 25-річною мешканкою обласного центру. Інтернет-шахраї зламали сторінку її подруги в одній із соціальних мереж та з її акаунту попросили чималу суму.

Гроші нібито були негайно потрібні на термінову операцію доньки. Піддавшись емоціям і бажанню негайно допомогти дитині, потерпіла перерахувала шахраям близько 10 тисяч гривень.

Згодом жінка все ж спробувала зв’язатися зі знайомою та зрозуміла, що потрапила у пастку шахраїв. Потерпіла звернулася в поліцію. Особу зловмисника встановлюють.

Працівники поліції застерігають: якщо ви отримали текстове повідомлення від свого знайомого перерахувати йому кошти, ні в якому разі не поспішайте це робити. Зателефонуйте другові, аби пересвідчитись, чи реально він потребує Вашої допомоги!

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Майже 700 літрів спирту тернопільські поліцейські вилучили у жителя Чортківського району

П'ятниця, 04 листопада 2022, 12:25

Мікроавтобус марки Volkswagen патрульні поліцейські  зупинили на стаціонарному посту в Чортківському районі. Водій, спілкуючись з правоохоронцями, помітно нервував, тому виникли підозри.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили п'ятнадцять каністр кожна ємністю 28 літрів та 240-літрову цистерну наповнені рідиною з різким запахом, схожим на спирт. Водій відмовився давати пояснення звідки у нього цей вантаж та куди він його перевозив.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 204 (незаконне транспортування підакцизних товарів) Кримінального кодексу. Транспортний засіб поміщено на арешт майданчик, вантаж вилучено.

Тривають слідчо-оперативні заходи.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Будьте обережні час пошуку житла: шахрай ошукав на 7 000 гривень жительку Херсонщини, яка хотіла орендувати квартиру в Тернополі

П'ятниця, 04 листопада 2022, 11:53

Шахрайство, пов’язане з орендою житла, розслідують співробітники Тернопільського райвідділу поліції. Потерпіла, мешканка Херсонської області, перерахувала незнайомцеві гроші за квартиру, яку навіть не бачила.

Як розповіла дівчина, в Інтернеті вона знайшла оголошення про оренду квартири в нашому обласному центрі. Заявниця зв’язалася з орендодавцем. Зловмисник спочатку виманив у неї 1 000 гривень завдатку за бронювання житла. Відтак почав розповідати, що йому потрібні ще кошти, аби піти до нотаріуса і скласти договір оренди. Загальна сума, яку дівчина перерахувала на картку афериста – 7 000 гривень. Після цього шахрай вимкнув свій мобільний телефон.

Поліцейські внесли відомості за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу і вживають заходів, аби встановити особу зловмисника.

Правоохоронці застерігають громадян від такої шахрайської схеми. Ніколи не перераховуйте жодні гроші незнайомцям з якими спілкуєтеся по телефону. Намагайтеся якомога більше інформації дізнатися про житло, зустріньтеся з орендодавцем особисто, огляньте квартиру.

Обов’язково укладайте договір оренди житла, перевіряйте ключі, не довіряйте очевидно заниженим цінам, не сплачуйте нічого наперед і без гарантій. Користуйтеся послугами фірм з нерухомості, що мають власні сайти.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

З полону звільнили 107 українських захисників, більшість – з "Азовсталі"

Четвер, 03 листопада 2022, 13:59

ПОВЕРНЕНІ З ПОЛОНУ УКРАЇНСЬКІ ЗАХИСНИКИ, ФОТО З TELEGRAM ЄРМАКА

У четвер з російського полону вдалося повернути ще 107 українських бійців, серед яких 74 захищали "Азовсталь".

Джерело: керівник Офісу президента Андрій Єрмак в Telegram

Пряма мова: "Ми повернули додому багатьох поранених у боях. Зокрема, нам вдалося обміняти тяжкопоранених та лежачих з Маріуполя, із "Азовсталі", хлопців з осколковими пораненнями рук та ніг, вогнепальними пораненнями різних частин тіла. Є люди з ампутованими кінцівками та опіками, які не відчувають частину обличчя, з інфікованими ранами. Також є поранений боєць внаслідок вибуху в Оленівській колонії. Чимало з наших хлопців зазнали поранень ще у березні. Держава зробить все необхідне, щоб допомогти кожному з них".


Деталі: Він уточнив, що повернути вдалося 6 офіцерів, 101 рядового та сержанта. За словами керівника ОП, це бійці ЗСУ, ВМС, ТрО, ДПСУ, НПУ, ДССТ та нацгвардійці, серед яких троє "азовців". Деякі з них добровольцями летіли вертольотом у Маріуполь, щоб рятувати життя і воювати за місто, як додав керівник ОП.

 

 

Сторінка 514 з 1456

«ПочатокПопередня511512513514515516517518519520НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер