images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Документи, що подаються заявником для державної реєстрації громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи

Середа, 12 вересня 2018, 07:19


Державна реєстрація громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, здійснюється шляхом повідомлення про утворення такого громадського об’єднання, відповідно до статті 19 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» (далі-Закон).

Згідно Закону для повідомлення про утворення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, подаються такі документи:

1) заява про державну реєстрацію громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи;

2) примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення про утворення громадського об’єднання;

3) відомості про засновників громадського об’єднання (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, адреса місця проживання, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності) - для фізичної особи; її найменування, місцезнаходження, ідентифікаційний код - для юридичної особи);

4) відомості про особу (осіб), уповноважену представляти громадське об’єднання (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), контактний номер телефону та інші засоби зв’язку).

Відповідно частини 3 Закону для державної реєстрації змін до відомостей про громадське об’єднання, що не має статусу юридичної особи, що містяться у Єдиному державному реєстрі, подаються заява про державну реєстрацію змін до відомостей про громадське об’єднання, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі, і примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління громадського об’єднання про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру.

Для державної реєстрації змін до відомостей про громадське об’єднання, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у зв’язку із зупиненням (припиненням) членства в громадському об’єднанні, що не має статусу юридичної особи, член керівного органу (крім керівника) подає копію заяви про зупинення (припинення) ним членства до відповідних статутних органів громадського об’єднання з відміткою про її прийняття.

Для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, про його саморозпуск.



Головне територіальне управління

юстиції у Тернопільській області


 

Грошова допомога надається на підставі переліку документів

Вівторок, 11 вересня 2018, 15:43

Повідомляємо, що грошова допомога з коштів міського бюджету надається громадянам на лікування, відповідно до поданої заяви на ім’я міського голови (вул. Листопадова, 6 , кабінет №12) та наступних документів: копія паспорту, ідентифікаційного номеру та довідки з лікувального закладу.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном 23-56-52.

rada.te.ua

Набережну Тернопільського ставу на вул. Руській встелили тротуарною плиткою

Вівторок, 11 вересня 2018, 08:18

На дамбі Тернопільського ставу зі сторони парку «Топільче» та зі сторони ставу  підрядники завершили оновлення пішохідних доріжок.

Тут, зокрема, замінили бордюри та влаштували тротуари фігурними елементами мощення, а на частині пішохідної доріжки зі сторони парку облаштовано також велодоріжку.

Нагадаємо, ремонт тротуарів по обидві сторони вул. Руської виконувався в рамках повної реконструкції дамби Тернопільського ставу. Протягом капітального ремонту дорожнього покриття, що здійснювався у три етапи, підрядники демонтували стару бруківку, провели повну заміну інженерних мереж, встелили геотекстиль, основу дорожнього покриття та нижній і верхній шари асфальтобетону. Окрім реконструкції дорожнього покриття, на цій вулиці проводилися роботи із заміни опор контактної мережі та оновлення вуличного освітлення.

 

У Тернополі оновлюють фасад старовинного будинку

Понеділок, 10 вересня 2018, 08:28

У центрі Тернополя на бульварі Тараса Шевченка працівники підрядної організації оновлюють фасад старовинного будинку, більш відомого як житлово-торгівельний будинок «Кооператор».

Ця історична кам’яна будівля була зведена у 1906 р. та є пам’яткою місцевого значення. Будинок завжди мав відношення до торгівлі та кооперації. Зокрема, за часів існування Радянського Союзу тут був універмаг та магазин «Кооператор». І сьогодні, як  у давні роки, весь перший поверх будинку займають суб’єкти роздрібної торгівлі.

До слова, ймовірно, до 1939 року власником будинку була родина тернопільського купця Генріха Сасовера, що мешкала на другому поверсі. Голова родини був власником великої крамниці різноманітних делікатесів, яку згодом конфіскували представники колишньої влади.

У Тернополі муніципальна поліція штрафуватиме осіб, які спалюють сухе листя

Неділя, 09 вересня 2018, 13:35

У зв’язку із зверненнями тернополян про несанкціоноване спалювання опалого листя та іншої сухої рослинності мешканцями приватних секторів, а також прилеглих сіл та районів, управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради нагадує, що самовільне спалювання рослинних залишків не лише шкодить навколишньому середовищу, а також є адміністративним правопорушенням, що карається накладенням штрафу від 10 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а  на посадових осіб - від 70 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У випадку ухвалення відповідного законопроекту, мінімальний штраф за спалювання листя в майбутньому може становити 180 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

В осінній період громадськими інспекторами з охорони довкілля спільно з екологами здійснюються спеціальні перевірки на дотримання природоохоронного законодавства та виявлення фактів спалювання у межах міста Тернополя твердих побутових відходів, опалого листя, стерні та залишків сухої рослинності.

При виявленні паліїв сухого листя, на них будуть складені адміністративні протоколи за порушення природоохоронного законодавства та передано їх на розгляд в екологічну інспекцію.

Повідомляти про зазначені порушення тернополяни можуть в Державну екологічну інспекцію у Тернопільській області (вул. Шашкевича, 3) та у муніципальну поліцію за телефоном +38 073 015 1481 (Viber).

 

Сторінка 898 з 1451

«ПочатокПопередня891892893894895896897898899900НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер