images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Середньомісячна заробітна плата по м.Тернополю та стан її виплати

Субота, 08 вересня 2018, 09:09

Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій (із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) по м.Тернополю за ІІ квартал 2018 р. становила 7208 грн.

Сума заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах м.Тернополя станом на 1 серпня 2018 р. становила 7,1 млн.грн, з них 80,5% – на економічно активних підприємствах.






Головне управління статистики

у Тернопільській області








Довідки за телефоном (0352) 25 27 06

Веб-сайт ГУС: http://www.te.ukrstat.gov.ua



 

У Тернополі муніципальна поліція штрафуватиме осіб, які спалюють сухе листя

П'ятниця, 07 вересня 2018, 10:22

У зв’язку із зверненнями тернополян про несанкціоноване спалювання опалого листя та іншої сухої рослинності мешканцями приватних секторів, а також прилеглих сіл та районів, управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради нагадує, що самовільне спалювання рослинних залишків не лише шкодить навколишньому середовищу, а також є адміністративним правопорушенням, що карається накладенням штрафу від 10 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а  на посадових осіб - від 70 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У випадку ухвалення відповідного законопроекту, мінімальний штраф за спалювання листя в майбутньому може становити 180 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

В осінній період громадськими інспекторами з охорони довкілля спільно з екологами здійснюються спеціальні перевірки на дотримання природоохоронного законодавства та виявлення фактів спалювання у межах міста Тернополя твердих побутових відходів, опалого листя, стерні та залишків сухої рослинності.

При виявленні паліїв сухого листя, на них будуть складені адміністративні протоколи за порушення природоохоронного законодавства та передано їх на розгляд в екологічну інспекцію.

Повідомляти про зазначені порушення тернополяни можуть в Державну екологічну інспекцію у Тернопільській області (вул. Шашкевича, 3) та у муніципальну поліцію за телефоном +38 073 015 1481 (Viber).

rada.te.ua

До уваги мешканців м. Тернополя! Відключення електроенергії

П'ятниця, 07 вересня 2018, 08:08

Повідомляємо, що у зв’язку із ремонтними роботами, не буде електропостачання в окремих будинках Тернополя, а саме:

  • 07.09.18р. з 10.00 год. до 13.00 год. за адресами: проспект Степана Бандери, 65 – 79.

Просимо вибачення за тимчасові незручності!

 

Вулиці Бережанська та Тролейбусна уже відкриті для проїзду транспорту

Вівторок, 04 вересня 2018, 13:23

Днями у Тернополі на вулицях Бережанській та Тролейбусній завершився капітальний ремонт проїжджої частини. Рух транспорту на цих ділянках дороги уже відновлено.

Зі слів начальника відділу технагляду Олега Вітика, в рамках капітального ремонту на вул. Тролейбусній (від житлового будинку №4а до вул. Бережанської) підрядники влаштували 150 м труб дощової каналізації з підключенням до вул. Бережанської та провели заміну дорожнього покриття, а на вул. Бережанській (від вул. Лучаківського до вул. Тролейбусної) виконано заміну верхнього шару дорожнього покриття, а також часткову заміну бордюрного каменю. А наразі працівники підрядної організації капітально ремонтують пішохідні ділянки.

Цими днями ремонтні роботи дорожнього покриття із заміною інженерних мереж тривають також на вул. В. Чорновола (від  вул. І. Франка до  вул. Б. Хмельницького) та на перехресті вул. Бригадна-вул. Глибока Долина - вул. Хліборобна.

Сергій Надал привітав довгожительку Тернополя із 101-річним ювілеєм

Понеділок, 03 вересня 2018, 14:18

«Книга рекордів Тернополя» поповнилась новими іменами. В рамках святкування Дня міста очільник Тернополя Сергій Надал привітав найстарішу жительку Тернополя Ніну Струкало та вручив їй пам’ятний сертифікат – «Рекорд найстаршої тернополянки».

Жінка нещодавно відсвяткувала 101-річний ювілей. Сертифікат – «Рекорд найстаршого тернополянина» отримав 99-літній Михайло Гавловський.

«Приємно відзначати, що в нашому місті мешкають такі люди, які є прикладом для кожного з нас, є носіями життєвої мудрості та досвіду. Вони присвятили своє життя, свій досвід у розбудову нашого міста. Я дякую їм за це», - зауважив Сергій Надал.

 

Сторінка 899 з 1451

«ПочатокПопередня891892893894895896897898899900НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер