images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернополянка здобула чотири нагороди на Міжнародних змаганнях зі спортивної гімнастики

Понеділок, 12 червня 2017, 07:26

На Міжнародних змаганнях зі спортивної гімнастики серед юніорів (дівчата) у словацькому місті Трнава тернополянка, вихованка дитячо-юнацької спортивної школа № 2 Анастасія Бачинська здобула чотири нагороди.

Дівчина здобула «золото» з багатоборства, «срібло» з вільних вправ та брусів і «бронзу» з опорного стрибка, а також «Приз глядацьких симпатій» у виступах на колоді.

Нагадаємо, що Анастасія Бачинська є лідером збірної України у своєму віці. Її тренує заслужений тренер України Геращенко Т.В. Наступним кроком для спортсменки стане участь у XIV літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі 2017 року в угорському місті Дьйор.

 

16 червня у Тернополі відбудеться проект «Здорова нація – сильна Україна»

Понеділок, 12 червня 2017, 07:26

16 червня з 15.00 до 20.00 год. на Театральному майдані відбудеться Всеукраїнський проект «Здорова нація – сильна Україна». Цей проект спрямований на пропаганду здорового способу життя та формування свідомої відповідальності за своє здоров’я.

Мета проекту - донести основні складові здорового способу життя, його переваги, елементарні навички з харчування, фізкультури, гігієни та профілактики захворювань для широких верств населення. Проект проходитиме у понад 50 містах України за участю громадських та благодійних організацій.

У програмі: танцювальні майстер-класи, лекції від дієтологів та провідних лікарів, майстер-класи в стилі східних єдиноборств про важливість силових тренувань, розіграш призів від партнерів, майстер-класи для дітей та ін.

Депутати прийняли зміни до бюджету Тернополя

П'ятниця, 09 червня 2017, 08:12

На XV сесії Тернопільської міської ради депутати прийняли зміни до бюджету Тернополя на 2017 рік за рахунок перевиконання бюджету. Загалом, як зауважив міський голова Сергій Надал, на фінансування галузей додатково направлено понад 52 млн грн.

«Прийняті зміни до бюджету Тернополя є надзвичайно важливими, адже, в іншому випадку, у літній період школи та дитячі садочки, інші інфраструктурні об’єкти могли залишитися без ремонтів, а сфера соціального захисту – без належного фінансування. Проте депутати відновили роботу і проголосували за зміни», - розповідає Сергій Надал.

Зокрема, прийнято рішення про співфінансування проекту «Водна арена», внесено зміни у програму розвитку фізкультури і спорту та програму «Турбота».

«Сфера освіти отримала додатково понад 15 млн. грн. на поточні ремонти (з розрахунку по 100 грн. на учня), на капремонт закладів освіти, встановлення сигналізації. Охорона здоров’я отримала майже 2,5 млн. грн. на придбання обладнання, проведення ремонтів у медичних закладах, сфера культура - кошти на ремонт закладів культури, а спорт – на капремонт приміщень ДЮСШ №1 та басейну, на капремонт доріжок стадіону та ін.,» - додає очільник Тернополя.

Окрім того, з міської казни виділено кошти на забезпечення пільгового перевезення пасажирів у громадському транспорті міста, майже 12 млн. на сферу ЖКГ та кошти на внесення змін у план зонування та змін меж міста.

 

Резервісти з Тернополя відправилися до навчальних центрів Збройних Сил України

П'ятниця, 09 червня 2017, 08:11

8 червня з Тернопільського обласного військового комісаріату відбулося відправлення резервістів до навчальних центрів Збройних Сил України. Разом з родичами та друзями був присутній міський голова Сергій Надал, який побажав усім незламної волі, надійного родинного тилу та богатирського здоров’я.

«Для всіх українців ви вже Герої. Саме Ви зупинити путінські орди на сході України. Завдяки Вашому героїзму ми живемо у вільній і незалежній країні, - зазначив очільник Тернополя. – В умовах російської агресії ми разом маємо забезпечити функціонування сучасної професійної контрактної армії, тому усі тернополяни, які підписують контракт на службу в ЗСУ чи Нацгвардію, надалі будуть отримувати від Тернопільської міської ради не 10 000 грн., як було раніше, а 15 000 грн. Переконаний, що у єдності та мужності наш український народ непереможний».


У Тернополі триває ремонт пішохідного мосту над залізничною колією

Четвер, 08 червня 2017, 05:54

У Тернополі триває капітальний ремонт пішохідного мосту над залізничною колією. Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, спочатку планувалося провести лише поточний ремонт сходів над колією, але після обстеження комісійно було виявлено суттєві недоліки і тому було прийнято рішення провести капітальний ремонт.

«Зараз повністю укріплено міст та частково замінено конструктивні елементи, сходові марші та облаштовано спеціальне пластикове накриття над сходами, - пояснює міський голова. – Окрім того, сходи будуть помальовані у червоний колір спеціальною бітумною фарбою, щоб підвищити рівень уваги пішоходів».

 

Сторінка 1070 з 1480

«ПочатокПопередня1061106210631064106510661067106810691070НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер