images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У неділю – магічна дата для доленосних змін: чого чекати

П'ятниця, 18 лютого 2022, 09:00


У неділю – магічна дата для доленосних змін: чого чекати

Післязавтра настає магічна дата – 20.02.2022. Астрологиня Марина Скаді стверджує, що такий набір цифр у даті несе особливу енергетику, що сприятиме духовним перетворенням, а також зародженню міцних стосунків.

Вона додає, що все задумане 02.02.2022 тепер починає втілюватись у реальність. ТСН зазанчає, що у лютому три важливі дати (02.02.2022, 20.02.2022, 22.02. 2022), які можуть вплинути на життя людини, принести доленосні зміни.

Основа, фундамент 2022 - це три двійки, які в сумі дають число шість. Ключове значення цифри 6 - "суспільство". Шість може врівноважити протиріччя активних та пасивних складybrsd. Три двійки у складі шістки посилюють позитивний потенціал року, а дата - 20.02 - робить день гармонійним, сприятливим для взаємин, створення структури, партнерства, договорів. Шістка об'єднує два трикутники, які уособлюють чоловічий та жіночий початок.

20.02.2022 - сприятливий час для шлюбу та офіційних союзів. Цього дня Місяць у Терезах, Венера і Марс у поєднанні, що сприяє довгим, міцним взаєминам. Це 20-й місячний день, дуже серйозний та цікавий: час духовного перетворення, подолання сумнівів, пізнання законів Всесвіту.

На стадії 20 вперше на ЯНську, першу позицію двозначного числа виходить пасивна, ІНЬська двійка. Як невіддільне і пов'язане зі змінами в першому числі, зміна в другому числі так само відбувається через оновлення - тепер на цій позиції нуль 0 - як ідеальна гармонія.

Сума всіх чисел дати 20.02.2022 - десять (10), що символізує завершення етапу розвитку системи у низці простих стадій - однозначних чисел. Наповненість та цілісність своєю масою, обсягом та значимістю, перевернула перебіг розвитку подій. А вже цей процес призводить до необхідності після завершення певного етапу рухатися далі, починаючи багато в чому спочатку - після одиниці знову нуль. У цій даті є все: імпульс (1) + інтуїція (2) + взаємодія (3) + матеріал (4) = 10.

Стадія 20 - це перехід через кордон, деяке випробування, потребує максимального розвитку, дозрівання у системі - і зовнішньому (10) і внутрішньому (10) плані. 10 + 10 = 20. Пройшовши таке випробування, система у своєму розвитку отримує певний допуск до майбутнього завершення, закруглення та закінчення певного циклу. Але після цього обов'язково почнеться новий етап, якісніший і гармонійніший.

Це початок ще зовсім ясно представляється у майбутньому. Але дата 20.02.2022 - доленосна, яка змінює повністю весь спектр складових етапів, частин будь-якої системи.

 

Вихованці СДЮСШ «Екстрім» взяли участь у чемпіонаті міста Тернополя з фрістайлу (могул)

П'ятниця, 18 лютого 2022, 08:59

Вихованці СДЮСШ «Екстрім» взяли участь у чемпіонаті міста Тернополя з фрістайлу (могул)

Нещодавно у Тернополі, на гірськолижній трасі в «Савич-парк», відбувся чемпіонат міста з фристайлу (могул). Участь у змаганнях взяли 87 вихованців Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Екстрім». Спортсмени змагалися у різних вікових категоріях. Наймолодшому учаснику було лише шість років, а найстаршому – вісімнадцять.

За результатами чемпіонату серед дівчат перемогу здобули:

I місце - Оксана Журак, Аліна Греса, Катерина Нітефор, Дар’я Подолянчук, Валерія Прокоп’юк, Марія Хома;

II місце – Олена Мигаль, Катерина Гуля, Віолетта Буштинська, Вікторія Хома, Дарія Баб’як, Наталія Греса;

III місце – Вероніка Ольхова, Каріна Рудик, Софія Бондарук, Тереза Ткачук, Дарія Дідик, Ріана Косович.

Переможцями серед юнаків стали:

І місце – Павло Ковбасюк, Матвій Олендер, Артур Соловій, Платон Кушик, Тихимир Любінський;

ІІ місце – Дмитро Перець, Володимир Тарасюк, Данислав Любінський, Данило Зимний, Жан Камінський;

ІІІ місце – Артур Новаківський, Ігор Денисюк, Юрій Мельник, Владислав Пласконіс, Ілля Самарський.

Переможці змагань отримали свої заслужені медалі, а призери нагороджені також грамотами управління

У лісі на Чортківщині місцеві мешканці знайшли реактивний снаряд

П'ятниця, 18 лютого 2022, 08:57

Фото з архіву ДСНСФото з архіву ДСНС
Друга світова війна знову "нагадала" про себе.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, два застарілих боєприпаси виявили на Чортківщині.

17 лютого о 13:30 у полі в Бучачі знайшли артилерійський снаряд. Цього ж дня о 14:10 мешканці села Оришківці натрапили у лісі на реактивну міну.

У службі порятунку нагадують, що розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені сапери.

"Правильно і безпечно знешкодити їх здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити це самі, адже це може призвести до трагічних наслідків", – наголошують в ДСНС.

Якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпас, або є підозрілим – не торкайтеся його. Про знахідку негайно повідомляйте рятувальників, зателефонувавши на "101".

Читайте також: У замку в Скалаті знайшли мінометну міну

 

У Козові вітер зірвав дах будинку (фото)

П'ятниця, 18 лютого 2022, 08:56

У Козові вітер зірвав дах будинку (фото)
17 лютого негода наробила шкоди у Козові.

Як розповіли місцеві мешканці у "Фейсбуці", сильний вітер зірвав частину даху з будинку на вулиці Грушевського, в кому знаходиться ресторан "Червона рута".

За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що вчора через пориви вітру до 20-ти метрів на секунду в області оголосили жовтий рівень небезпеки. Сьогодні, згідно з прогнозами гідрометцентру, вітер знову посилиться.

Рятувальники під час такої погоди рекомендують триматися якомога далі від дерев, рекламних щитів та ліній електропередач.

Читайте також: На Тернопільщині очікують сильний вітер

Американка з лейкемією стала першою жінкою, яку вилікували від ВІЛ

Четвер, 17 лютого 2022, 10:25

Хвора на рак крові американка стала першою жінкою та третьої людиною в світі, яка вилікувалися від ВІЛ після пересадки стовбурових клітин.

Пацієнтці пересадили клітини від донора, який був природно стійкий до вірусу, що викликає СНІД, повідомляє Reuters.

Наразі жінка перебуває в стадії ремісії протягом 14 місяців, вона не потребує лікування антиретровірусною терапією.

"Це вже третя історія про лікування подібних випадків, і перша у жінки, яка живе з ВІЛ", – заявила Шерон Левін, президентка Міжнародного товариства зі СНІДу.

Фото: Shidlovski/Depositphotos

Раніше лікарі пересадили дорослі стовбурові клітини двом чоловікам.

Випадок є частиною масштабного дослідження, підтриманого США, під керівництвом доктора Івонна Брайсона з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі та доктора Дебори Персо з Університету Джона Хопкінса в Балтиморі.

Воно спрямоване на спостереження за 25 ВІЛ-інфікованими, яким пересадили стовбурові клітини з пуповинної крові для лікування раку та інших серйозних захворювань.

Пацієнти в дослідженні спочатку проходять хіміотерапію, щоб знищити ракові імунні клітини. Потім лікарі пересаджують їм стовбурові клітини від людей із специфічною генетичною мутацією.

Утім, Левін каже, що трансплантація кісткового мозку не є життєздатною стратегією для лікування більшості людей, які живуть з ВІЛ. Але такі випадки демонструють, що лікування ВІЛ можливе.

Нагадаємо, нещодавно вчені виявили новий варіанту вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), який викликає СНІД та призводить до швидшого прогресування хвороби, ніж інші версії вірусу

 

Сторінка 725 з 1451

«ПочатокПопередня721722723724725726727728729730НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер