images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянин «підняв на ноги» Управління поліції охорони та «швидку допомогу»

Поліція виконує не каральні, а сервісні функції для спокою і порядку громадян - це вкотре довели працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області.

Швидке спрацювання групи реагування Управління поліції охорони дало змогу відновити громадський порядок та вберегти магазин від затрат. Від чергового Тернопільського відділу поліції в Тернопільській області поступило повідомлення про те, що в одному з продуктових магазинів невідома особа порушує громадський порядок.

 

За лічені хвилини група реагування Управління поліції охорони прибула за вказаною адресою, де застали чоловіка із закривавленою головою.На порозі торгового закладу правоохоронців зустрічали схвильовані продавчині, які розповіли, що відвідувачем їх магазину став невідомий громадянин, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

«П′яний мужчина заважав нам працювати, чіплявся до відвідувачів, висловлювався нецензурними словами. Спочатку ми намагались втихомирити його самі, але зрозуміли, що нам це не під силу, тому і зателефонували на «102»», - розповідає продавець магазину. Почувши, що продавці викликали правоохоронців, дебошира вирішив покинути приміщення магазину. Проте, сильний стан алкогольного сп’яніння і невдалий маневр між прилавками призвів до падіння, внаслідок якого він завдав собі травму голови.

Для надання медичної допомоги пораненому працівники Управління поліції охорони викликали бригаду «швидкої допомоги».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер