images/stories/logosait_new.jpg

 

Екс-голова Тернопільської облради Михайло Головко, якого підозрюють у корупції, змінив адвокатів

Михайло ГоловкоМихайло Головко
Днями, "Тернополяни" писали, що один із захисників Михайла Головка, колишнього голови Тернопільської обласної ради направив клопотання до антикорупційного суду, в якому наполягав на переданні  справи про резонансний хабар до Тернопільського міськрайонного суду.

Та, як з'ясувалося, Михайло Головко змінив своїх захисників.

Раніше, адвокати з адвокатського об’єднання «Barristers» представляли у судах інтереси голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, якого підозрюють у хабарництві.

Та останнє клопотання про перенесення справи Головка з ВАКС до Тернопільського міськрайонного суду подавали уже захисники з адвокатського об’єднання LES - Правова та економічна безпека.

Одним із партнерів даного адвокатського об'єднання є - Безмаль Дмитро Ігорович, 33-річний адвокат з Полтавської області.

Найімовірніше Михайло Головко поміняв захисників через ціну, адже усі знають, що адвокати з об'єднання «Barristers» , є одними з найдорожчих захисників в Україні, вони також виступають адвокатами одіозного Нестора Шуфрича у справі про державну зраду.

Нагадаємо, 26 червня 2023 року, тоді ще голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка детективи НАБУ зловили на отриманні хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка.

Родина Михайла Головка найняла одних із найдорожчих адвокатів країни з групи «Баррістерс».

Станом на 1 квітня 2024 року справу про хабар передали до ВАКС і її мають розглядати по суті.

Паралельно, Михайло Головко подав до суду у Тернополі, бо вважає неправомірним його звільнення з посади голови Тернопільської облради, і хоче повернути заробітню плату.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер