images/stories/logosait_new.jpg

 

Дмитра Підручного індивідуально тренуватиме відомий словацький тренер

Дмитра Підручного індивідуально тренуватиме відомий словацький тренер
Капітан чоловічої збірної України з біатлону – представник Тернопільщини Дмитро Підручний тренуватиметься окремо від команди.

Таке рішення спортсмен прийняв у зв’язку зі зміною тренера чоловічої збірної.

Зокрема, до оновленого тренерського складу увійшла Надія Бєлова, яка стала старшим стренером національної чоловічої збірної України з біатлону.

Про окрему індивідуальну підготовку Дмитра Підручного з попереднім тренером збірної Юраєм Санітрою офіційно оголосили на підсумковій пресконференції Федерації біатлону України.

Нагадаємо, фахівець зі Словаччини Юрай Санітра був тренером чоловічої команди протягом 8 років. Під його наставництвом Дмитро Підручний демонстрував високі спортивні досягнення та став чемпіоном світу з біатлону.

В одному з інтерв’ю Дмитро Підручний поділився, що завдяки діалогу з Федерацією біатлону вдалося прийняти рішення про його підготовку окремо від команди та під керівництвом Юрая Санітри.

За домовленостями, тренуватиметься Дмитро Підручний з Юраєм Санітрою протягом двох років до наступнних Зимових Олімпійських Ігор.

Нагадаємо, окремо від команди також індивідуально уже кілька років тренується Юлія Джима. Її наставник – тренер зі Словенії Урош Велепець, який свого часу очолював національну жіночу збірну.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер