images/stories/logosait_new.jpg

 

Відремонтували аварійний міст поблизу Тернополя

Відремонтували аварійний міст поблизу Тернополя
На мосту поблизу села Плотича нанесли фінішний шар асфальтобетону.

Нагадаємо, у 2023 році Служба відновлення та розвитку інфраструктури розпочала ремонт штучної споруди на трасі Р-39 Броди – Тернопіль на під’їзді до Тернополя.

«Міст через струмок був зведений 1952 року. Через численні дефекти його було потрібно невідкладно відремонтувати. Штучна споруда перебувала у  непрацездатному стані з обмеження руху транспорту по ній10 т, що в умовах постійного транзиту через Тернопільську область гуманітарних та оборонних вантажів значно ускладнювало логістику», - зазначили у Службі.

Минулоріч Кабінет Міністрів України спрямував кошти Європейського інвестиційного банку на капітальний ремонт мосту поблизу села Плотича.

Напередодні підрядна організація Служби відновлення нанесла на відремонтовану споруду та підходи до неї фінішний шар асфальтобетонного покриття. Це дозволило відкрили повноцінний рух транспорту в обидва боки на ділянці траси Р-39. Дорогу привели до нормативних поздовжніх, поперечних ухилів та геометричних параметрів. Це поліпшить оглядовість на ділянці автошляху Р-39, а відтак безпеку руху.

На об’єкті залишилося виконати завершальні роботи. Буде встановлено нові дорожні знаки, нанесено розмітку тощо.

Нагадаємо, що у межах капітального ремонту замість конструкції мосту ми влаштували водопропускну трубу. Це забезпечить збільшення водопропускної здатність штучної споруди, що особливо важливо під час весняного водопілля. Також під час капітального ремонту заасфальтуємо підходи до штучної споруди з 2 боків. Сама ж дорога буде приведена до нормативних поздовжніх, поперечних ухилів та геометричних параметрів. Це поліпшить оглядовість на ділянці автошляху Р-39.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер