images/stories/logosait_new.jpg

 

«І будуть люди» в Бункермузі

У роботах проекту «І будуть люди» Сергій Декалюк зображає людей в різних епізодах їхнього життя. За словами автора, найбільше він любить змальовувати особистість, передавати емоції. Тому, кожен твір митця розповідає про окремий індивід. У експозиції, що представили тернополянам 24 січня, автор показав полотна, виконані впродовж 2007-2014 років, - пише сайт Культурно.

— На цій картині  змалював свою дружину. Сонячного літнього дня вона відпочивала у басейні. Портрет зображений на досить яскравому фоні. Відібрана гама кольорів передає спектр  сонячного проміння, що відбивалось у воді. Робота виконана відносно недавно, тому виглядає сучасніше, ніж інші.

FullSizeRender

— Тут зображена голуба каска. Картина має назву «Енергія свободи». Як ви пам’ятаєте, минулого року Україна втратила героя Устима Голоднюка. Він мій земляк. Його дід та батько були моїми вчителями. Устима всі знали, як хлопця у голубій касці, тому вона є його символом. Жовті промені навколо, відображають енергію, незламну віру та дух. Цією роботою хотів сказати, що поміж нас завжди  є і будуть герої.

FullSizeRender (1)

Сергій також розповів про свій наступний проект «Проекція циклу», окремі роботи якого уже експонувались на виставках в інших містах України.

— Новим проектом я хотів би передати, що у нашому житті усе циклічно. Циклічність життя — це його повторюваність та схожість. Передати словами суть, яку вклав у роботи — важко. Тому, запрошую на наступну виставку, відкрити яку планую найближчим часом.

Відвідати виставку  «І будуть люди» можна до 5 лютого в галереї «Бункермуз».

DCSM01229

Оксана Божко

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер