images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі презентували збірку революційної поезії

Вчора у тернопільській галереї "Бункермуз" відбулася презентація поетичної збірки "Не мовчімо", пише сайт Культурно. За словами поетів, збірку із 134 сторінок укладено з текстів, котрі були написані за часів Революції Гідності та АТО. До створення книги долучились молоді копичинецькі поети, члени літературного збіговиська Delirium — Андрій Стефанець, Володимир та Славік Ухачі, Наталя Зелінська.

Презентація збірки супроводжувалась музичними виступами.

-  Ідея створення книги належить львівському поету Юрію Руфу, - розповідає Володимир Ухач, - Зібравшись разом із колегами, членами  літературного збіговиська Delirium ми видали збірку всього за 4 місяці. Разом писали, разом скидались коштами. Ми не розповсюджували збірку у книгарнях, тому замовити її можна звернувшись, безпосередньо, до авторів. Частину коштів перерахуємо на потребу АТО.

Придбати видання "Не мовчімо" можна завітавши на сторінку https://vk.com/oskolochok .

Якщо вам не байдужа справжня українська патріотична поезія, яка пронизує словом, наче кулею і влучає просто у серце, то ця книга саме для вас, Вона не повинна залишити байдужого нікого, хто її прочитає. Саме в цьому ідея, донести слово народу, до тих, хто привик мовчати. НЕ МОВЧІМО, і з нами буде перемога.



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер