images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі розпочався двомісячник благоустрою

На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про проведення з 1 березня по 1 травня 2015 року двомісячника благоустрою у Тернополі. За цей період у місті приведуть у належний санітарний стан прибудинкові території, двори, будинки, відремонтують та пофарбують дитячі та спортивні майданчики, встановлять нові дитячі пісочниці, лавки для відпочинку та баки для сміття, пофарбують огорожі та приберуть території навчальних закладів, а також впорядкують міські кладовища, меморіальні комплекси, зелені зони і т.д.

«Цього року ми плануємо провести дві загальноміські толоки – 13 березня та 3 квітня, до яких закликаємо долучатися працівників усіх підприємств, організацій міста, а також небайдужих тернополян, - каже міський голова Сергій Надал. – Зазначу, що цього року, у рамках двомісячника благоустрою, у місті також передбачено висадження зелених насаджень. Зокрема, ЖЕКи посадять 158, навчальні заклади – 250, а КП «Об’єднання парків» – 335 дерев».

До слова, міський голова також доручив ЖЕКам очистити підвали та горища в усіх підпорядкованих їм будинках, і у підвалах забезпечити необхідні умови, де, у разі виникнення надзвичайних ситуацій, змогли б перебувати люди.

Міська рада

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер