images/stories/logosait_new.jpg

 

Підготуйтесь до Великодня разом з Мистецькою Студією Подарунків!

До кожного дому вже прийшла весна! Ось-ось почнуть розпускатись бруньки, дерева вкриються зеленим листям і зацвітуть квіти. А згодом і прийде найулюбленіше свято весни — Великдень! Не варто чекати, підготовку до Великодня потрібно починати прямо зараз!  А допоможе вам у  цьому -  Мистецька студія подарунків! Адже з 16 березня по 3 квітня в рамках підготовки до Пасхальних свят Мистецька студія подарунків пропонує Вам та Вашим дітям взяти участь у тижневому курсі великодніх майстер-класів “ Намалюю писаночку”!

Разом з досвідченими майстрами можна буде навчитися з легкістю малювати писанки в різноманітних техніках. А також, зробити приємні подарунки до свят рідним та близьким, власними руками під час занять з хенд- мейду! Такий подарунок точно припаде до серця кожному, бо ж в свято Воскресіння Христа так хочеться отримати дарунок наповнений теплом, увагою та щирою любов'ю! Зробити великодні подарунки рідним може кожен! А все що вам треба це бажання та трішки часу! Незалежно від того, чи ви вперше берете до рук писачок, чи вже не перший рік маєте з ним справу, досвідченні майстри допоможуть вам з легкістю опанувати будь яку техніку та створити справжній шедевр власними руками!

Отож, якщо Ви загорілися бажанням почати творити, телефонуйте та записуйтесь на курс “ Намалюю писаночку” у Мистецьку студію за номерами: 098 122 53 25 або 25-06-90. Організатори – Творча Майстерня «Арт-Колесо», Молодіжний центр праці та ТОО ВМГО «Молода Просвіта» бажають Вам творчого натхнення!

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер