images/stories/logosait_new.jpg

 

Триває конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини»

Наближається до фінішної прямої перший етап конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини», покликаний виховувати культуру сумлінного платника у школярів та ознайомити їх з професією фахівця податкової та митної справи. Про це нагадує начальник відділу комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ Василь Карпа.

Перший етап конкурсу відбувається на районному рівні. Участь у ньому беруть дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів: 9-11 та 12-15 років. Прийом робіт ще триватиме до 1 квітня 2015 року. Для участі у конкурсі приймаються індивідуальні творчі роботи за трьома напрямками: художні твори (малюнки), комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори.

В подальшому протягом травня відбудеться другий етап конкурсу на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на даному етапі, візьмуть участь на Всеукраїнському рівні протягом червня-серпня поточного року.

Роботи на конкурс подаються до Центру обслуговування платників за адресою: Білецька 1, к. 119. Довідки за телефоном:43-46-46.

 

Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер