images/stories/logosait_new.jpg

 

96 тисяч гривень виділили члени видавничої ради на підтримку 24 творів авторів з Тернопільщини

vudrada

96 тис. грн виділили на підтримку 24 творчих проектів авторів з Тернопільської області. Відповідне рішення прийняли члени видавничої ради.

Участь у засіданні  взяли заступник голови обласної ради, співголова видавничої ради Олег Боберський, заступник голови облдержадміністрації, співголова видавничої ради Леонід Бицюра,  керівник редакційно-експертної групи, що діє при видавничій раді Леся Романчук, секретар обласної видавничої ради Ольга Гринчук, керівники відповідних структурних підрозділів обласної ради та ОДА,  очільники творчих спілок краю, місцеві автори.




vudrada.1

До слова, у 2015 році згідно з Програмою видавничої справи та інформаційного простору у Тернопільській області на 2014-2016 роки, на обласну видавничу раду було виділено бюджетних коштів у сумі 185 тис. грн, з яких, 110 тис. грн. – на підтримку місцевих авторів у 2015 році, решта – на погашення заборгованості за 2014 рік.
96 тис. грн. виділено рішенням видавничої ради від 10 березня поточного року, зокрема – на видання книжки-альманаху «Мистецький фестиваль «Ї» (колективна збірка 80 авторів), книжки Наталії Бойко спогадів Ольги Мерещак «Хто з Богом, то Бог з ним», присвяченої 55-річниці бою вояків УПА під Лозами, юридичного посібника «Правовий та соціальний захист бійців АТО» (упорядник – Зеновій Гладчук), твору Ігоря Олещука «Книга Пам’яті про малолітніх політв’язнів» тощо.


Обласна рада

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер