images/stories/logosait_new.jpg

 

«Майбутнє країни - у мріях дитини»

Днями, у приміщенні Тернопільської ОДПІ, відбулось визначення переможців першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості з податкової тематики: «Майбутнє країни - у мріях дитини».

Загалом, на конкурс від тернопільських школярів надійшло 133 художніх робіт, літературних творів та комп’ютерної графіки. Найбільшу кількість творчих доробків представили вихованці Тернопільської обласної профспілкової школи мистецтв, а це 40 робіт, Тернопільської обласної комунальної експериментальної комплексної школи мистецтв – 21 робота, а також Тернопільської художньої школи – 12 робіт. Члени журі, в складі начальника інспекції, членів Спілки художників України, викладачів ВУЗів, представників громадських організацій, суворо та прискіпливо оцінювали кожну роботу конкурсантів та визначали переможців у двох вікових категоріях.

Так, у віковій категорії 9-11 років (художні твори) переможцями стали: Філіпчук Анастасія за малюнок «Бюджет України», Григор’єва Марта, яка надала на конкурс «Податкову верховину» та Гнатюк Діана – за роботу «Державній податковій інспекції України присвячується».

У другій віковій категорії 12-15 років впевнено перемогли Колісник Катерина, за малюнок «Спільна праця – процвітання України», Шищак Олена, за творчий доробок «Достаток – завдяки податку» та Рега Оксана - за актуальну роботу «Податки, сплачені тобою, можуть врятувати життя солдату».

В своєму баченні необхідності сплати податків, викладеному у літературних творах (проза та вірші), у віковій категорії 9-11 років переможні місця посіли Осташук Тетяна, Гикавий Олег та Малюта Олена, які склали Казки про податки. У віковій категорії 12-15 років перемогла Грабчук Віра з твором «Економіка для дітей - великих і малих» та Осадчук Олександр, який подав на конкурс твір «Податки треба платити».

За цікаву комп’ютерну графіку перемогу здобули Підлатюк Денис (робота «Життя у достатку»), Волянюк Владислав, який змалював «Бюджет країни», та Бабій Олег за роботу «Країна мрій».

Такі конкурсанти, як Козак Оля, Котляр Василь та Максим Мартинчук були кращими у другій віковій категорії.

Слід зазначити, що за умовами конкурсу, роботи, які здобули перші місця на першому етапі, будуть направлені для участі у другому (обласному) етапі конкурсу. Щасливі переможці змагатимуться опісля на завершальному – Всеукраїнському рівні.

Отож, тримаймо кулаки за наших земляків.

 

Відділ комунікаційний Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС  у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер