images/stories/logosait_new.jpg

 

Дикі історії

Дикі історії - це шість різних новел, які, здавалося б, нічим між собою не пов'язані. Але, насправді, їх об'єднують люди, які заради відплати готові піти на найжахливіші вчинки. Подивитись їх запрошують тернополян у "Палаці Кіно" протягом тижня.

Всі герої історій мстять за різних причин, і роблять це по-своєму. Наприклад: Пасажири літака з'ясовують, що всі вони, так чи інакше, колись образили Габріеля Пастернака, який за дивним збігом обставин працює стюардом на борту цього літака. Або дружина, яка прямо перед весіллям дізнається про зради нареченого, і придумує спосіб, як йому помститися.

Або історія простої офіціантки, що працює в невеликому придорожньому кафе. Дівчина в одному з своїх відвідувачів дізналася людини, з вини якого багато років тому загинув її батько, і вона вирішує отруїти кривдника. Іноді може перетворитися в трагедію і звичайне суперництво, саме так відбулося на пустельній дорозі, коли жоден з двох водіїв не захотів поступатися іншому. Чи буває так, що співробітники можуть довести свого начальника до жахливого стану, тоді плачевних наслідків не уникнути. А у одній з історій, багатий батько намагається врятувати від в'язниці свого сина і робить для цього все можливе. 


Комедійний трилер – домінант «ОСКАРА»

«ДИКІ ІСТОРІЇ»

29.04. – 5.05. поч. 16:00

Довідки за тел. 52-33-33

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер