images/stories/logosait_new.jpg

 

Ветеранів та загиблих вшановували у Тернополі

У День пам’яті та примирення, а також з нагоди відзначення 70-ї річниці перемоги над нацизмом та завершення Другої світової війни відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятника Матері, що у Тернополі.

На заході зібралися сотні людей, щоб вшанувати полеглих воїнів під час Другої світової війни та загиблих учасників АТО на сході України, а також привітати ветеранів. Участь в процесії взяли представники влади, духовенства, громадськості краю, а також працівники ГУ ДФС Тернопілля та Тернопільської митниці ДФС на чолі з начальником Головного управління Ігорем Комендатом та керівником Тернопільської митниці ДФС Володимиром Марцинюком.

Представники духовенства відслужили за жертвами воєнних лихоліть міжконфесійний молебень. Службу очолив архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ владика Василій Семенюк. Після цього родичам та сім’ям воїнів АТО було вручено посмертні нагороди за заслуги перед Вітчизною загиблих героїв. Також хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих та, вклонившись в знак шани, поклали до підніжжя скульптурної композиції «Материнський поклик» квіти пам’яті.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер