images/stories/logosait_new.jpg

 

Міський голова припускає, що події у міськраді мають політичний підтекст

19 травня близько 13 години група озброєних людей в масках з автоматичною зброєю увірвалася у приміщення Тернопільської міської ради без жодних пояснень та виломала двері кабінету юристів, у приймальні заступників міського голови Володимира Камінського та Вікторії Остапчук.

«Коли нікого не знайшли у кабінетах, бо була обідня перерва, ці люди заблокували входи та виходи у приміщенні та розійшлися по різних кабінетах міської ради, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал. - Також вони намагалися зламати двері у приймальню міського голови, але я їм відкрив їх самостійно. Попросили зробити обшук у моєму кабінет, я надав їм таку можливість. Хоч у них не було жодних документів, окрім постанови Печерського суду Києва на обшук кабінету Володимира Камінського».

Міський голова стверджує, що інформація про те, що його заступника затримували під час отримання хабара не відповідає дійсності.

«Після того як вони зламали кабінети у міській раді – секретаря, заступників, то побачили Камінського, пред’явили йому звинувачення у присутності чотирьох людей з міської ради та вчепили наручники, - додає Сергій Надал. - Адвокат наполягає на тому, що це затримання є незаконне і безпідставне, адже злочину не відбулося».

При цьому у Володимира Камінського гіпертонічна хвороба. На виклик приїхала швидка допомога, медики виміряли тиск, який був 175 на 90, провели ЕКГ та наполягали на госпіталізації. Міліція заборонила забирати його, використовуючи силу.

«Далі міліція силою загрузила, бо по-іншому сказати не можна, за руки та ноги Володимира Камінського у автобус. Повезла його у невідомому напрямі. Зазначу, що ці озброєні особи практично чотири години тримали усіх у моїй приймальні, коли двері у кабінеті Володимира Камінського були зламані. Також поняті були у нетверезому стані і ми наполягали на проведенні їх додаткового обстеження, але ця вимога не була виконана», - додав міський голова.

Міський голова припускає, що сьогоднішні події у міськраді мають політичний підтекст і пов’язані з майбутніми місцевими виборами.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер