images/stories/logosait_new.jpg

 

Відкрили пам’ятну дошку загиблому бійцю АТО Олександру Орляку

28 травня на фасаді загальноосвітньої школи №5 відкрили пам’ятну дошку загиблому бійцю АТО Олександру Орляку, який навчався у цьому навчальному закладі. Під час відкриття були присутні родичі бійця, друзі, вчителі та школярі.

Міський голова Сергій Надал подякував від імені громади родині і вчителям за виховання героя.

«Немає більшої любові за ту, коли хто душу свою кладе за друзів своїх…». Ця цитата з Євангелія від Івана згадується щоразу, коли мова заходить про молодих хлопців, які могли б жити і любити, творити, реалізовуватись у звичайному мирному житті, але залишились навічно молодими в пам’яті рідних і близьких, своїх друзів, однокласників, вчителів, - зазначив Сергій Надал. - Олександр Орляк, як учень школи №5, мабуть, не раз на уроках історії, на виховних годинах і на різноманітних заходах чув про героїзм козаків, стрільців, повстанців. Сьогоднішнє і наступні покоління учнів цієї школи буде так само говорити про нього – про тернопільського хлопця, доля якого переплелась з долею країни».

 

Довідково: Олександр Орляк був командиром гарматного розрахунку 128-ої гірсько-піхотної бригади . Загинув 6 лютого 2015 року від осколкового поранення під Дебальцево під час мінометного обстрілу.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер