images/stories/logosait_new.jpg

 

Відбулося нагородження медалістів та переможців конкурсу на кращий вишитий костюм

30 травня у Тернополі відбулося загальноміське свято «Випускник-2015», під час якого традиційною ходою центральними вулицями міста пройшли випускники усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста, яких цьогоріч 1318. Очолили колону золоті та срібні медалісти. У числі учасників ходи - переможці заключного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, призери спортивних змагань, юні служителі муз та активні учасники учнівського самоврядування.

Традиційний парад випускників очолив міський голова Тернополя Сергій Надал, а святкову колону супроводжували муніципальний духовий колектив «Оркестра Волі», духовий оркестр Тернопільського військового гарнізону та ансамбль мажореток ПК «Березіль».

На центральному стадіоні відбулося нагородження медалістів та переможців конкурсу на кращий вишитий костюм. Випускників привітали очільники міста та області.

«Сьогодні в нашому місті свято. Особливий, урочистий, зворушливий і незабутній день, - звернувся до випускників міський голова Тернополя Сергій Надал. - Для кожного цей день має своє значення, викликає різні почуття. Для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління. Для батьків – усвідомлення, що діти стали дорослими. Для випускників - завершення важливого етапу в житті, який у пам'яті залишає шкільні роки, друзів, вчителів, безтурботне дитинство. Починається дорога у нове, самостійне життя.

Сьогодні ми говоримо спасибі батькам і матерям випускників - останні одинадцять років для вас були непростими, проте ви були поруч з дітьми у їхньому зростанні, раділи успіхам та переймались невдачами. Дякуємо вчителям, які ділилися своїми знаннями, віддавали учням частину своєї душі.

Можливо, найголовніший урок, який сьогоднішні випускники пам'ятатимуть зі шкільного дитинства - важливість наполегливості у подоланні труднощів. У наш непростий час наполегливість, віра у власні сили і мрія, яка сповнює натхненням - є справжньою енергією успіху.

Попереду вас – новий шлях, нові вершини та нові досягнення. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень».

Спеціальний гість свята – кіборг Богема, боєць Андрій Шараскін з Добровольчого українського корпусу звернувся до випускників з напутнім словом. Також для випускників заспівали славетні тернополяни – переможець вокального шоу «Голос діти» Роман Сансанчин та учасниця шоу «Голос країни» Катерина Іванчук.























Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер