images/stories/logosait_new.jpg

 

Робота з військовослужбовцями – учасниками АТО

Робота з переселенцями в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи у січні – травні 2015 року звернулись 44 особи, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції: 5 осіб, які прибули для тимчасового проживання з числа мешканців АР Крим та м. Севастополя, 27 мешканців Донецької та 12 - Луганської областей. Чисельність переселенців з урахуванням зареєстрованих на початок року, склала 102 чол.

З метою підвищення рівня соціального захисту осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції на ринку праці у березні – травні проведені 2 профінформаційних семінари для внутрішньо переміщених осіб, в якому взяли участь 22 таких особи. В результаті проведеної роботи 25 осіб працевлаштовані, 7 – направлені на професійне навчання та підвищення кваліфікації.

За станом на 01 червня 2015 року на обліку у центрі зайнятості перебуває 36 переселенців із окупованих територій та жителів східних областей України. Проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи.

 

Робота з військовослужбовцями – учасниками АТО

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи у січні – травні 2015 року звернулись 7 демобілізованих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції, що проживають в м. Тернополі, з них 1 особа працевлаштована за сприянням служби зайнятості у ТзОВ «Тервікнопласт».

За станом на 01 червня 2015 року на обліку у центрі зайнятості перебуває 5 військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції, звільнених з військової служби, що потребують соціального захисту. Проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер