images/stories/logosait_new.jpg

 

Вакантні посади та вільні робочі місця

За станом на 01 червня 2015 року 288 підприємств міста подали інформацію про наявність 825 вільних робочих місць та вакантних посад ( на 01.06.2014 р. – 799 вакансій), у тому числі потреба для заміщення на посади службовців – 360 місць, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 78 місць.

 

Всього за січень – травень 2015 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 1061 підприємства міста інформацію про наявність 6269 вільних робочих місць та вакантних посад. За даними, що надходять до служби зайнятості, загальна чисельність прийнятих на постійне місце роботи працівників на 871 підприємство, установу, організацію та до фізичних осіб-підприємців міста Тернополя з початку 2015 року становить 3978 осіб. Для покращення ситуації на ринку праці та розширення спектру послуг, що надається службою зайнятості роботодавцям, за січень – травень 2015 року проведено 49 тематичних семінарів з роботодавцями по вирішенню актуальних питань на теми: «Порядок надання роботодавцями територіальним органам Державної служби зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування», «Вимоги нового закону до подання оголошень про найм працівників», « Знання законодавства України про працю, зайнятість та соціальне страхування – основа успішного бізнесу».

В січні – травні 2015 року проведені 7 міні-ярмарків вакансій щодо сприяння роботодавцю в укомплектуванні заявлених вакансій з представниками Державної прикордонної служби України, Управлінням державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області, Тернопільським обласним молодіжним центром праці, ТзОВ «Тервікнопласт», в яких взяли участь 80 безробітних, 1 презентація роботодавця, а також 3 семінари з соціальними партнерами на теми: «Служба зайнятості - неповнолітнім особам», « Налагодження співпраці з кадровими агенціями», « Легальна зайнятість – запорука гідного рівня життя та належного соціального захисту».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер