images/stories/logosait_new.jpg

 

«Галицька дефіляда» у Тернополі відбудеться 10-12 липня

Нові рекорди, майстер-класи, цікаву музичну програму та багато інших забав готує цьогорічний фестиваль «Галицька дефіляда», який відбудеться у парку ім.Т Шевченка 10,11 та 12 липня. Свято організовується за підтримки генерального партнера — ТМ «Фруктовиця», пише сайт Культурно.

Формат проведення фестивалю залишиться незмінний — популяризація галицької кухні та традиції.

Гості фестивалю цього року зможуть приймати участь у встановленні рекордів:

* Найдовший стіл, який гостинно прийматиме гостей.

* За цим же столом у один із днів дефіляди планується встановити рекорд-заохочення для дітей. Спеціально для найменших гостей фестивалю «Молокія» частуватиме дітей молочними коктейлями.

* А батьки зможуть взяти участь у пивному рекорді від «Микулинецьке»

Яскравою залишиться й показова програма. Спеціально на дефіляді вперше буде організовано «Шоу галицьких пасічників»! Понад десять пасічників привезуть на фестиваль стільники з медом і перед тернополянами покажуть увесь процес тріпання, або як ще його називають відкачування меду!

Вперше відбудеться фестиваль-конкурс «Галицьких музик», у якому змагатимуться усі бажаючі гурти різних стилів, напрямів та жанрів. Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно виконавцям просто зареєструватися за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1R1-93A2sz5LA6qCs5sbmI-qvaAVkZBQklruuJiSQEwY/viewform та гідно виступити на фестивалі.

Також на тернополян чекають майстер-класи із народних ремесел, мистецькі виставки (картин, фотографій), дитячий майданчик, спортивна алея, танцювальні майстер-класи, виступи з велотріалу та багато іншого. І, як завжди, на фестивалі буде дуже смачно, адже пригощатимуть ресторатори стравами Галичини. Деталі щодо «Галицької дефіляди» можна дізнатися тут http://vk.com/defiliada

 

афіша дефіляди

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер