images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільській молоді розповіли, як змінити Україну

24 червня в сесійній залі міської ради відбулась презентація програми «Молодь змінить Україну» від благодійного фонду Богдана Гаврилишина.

Координатор програми Роман Мельник зазначив, що учасниками можуть стати молоді люди віком від 20 до 35 років, які пов’язують своє майбутнє з Україною і прагнуть покращити її стан. Вони мають мати певні знання про світ та володіють іноземними мовами, а також є професійними, етичними, активними в громадському чи політичному житті та вміти працювати в команді. В рамках програми учасники формують команди 6-7 осіб. Оптимальним є склад, коли в кожній групі є політолог, юрист, економіст, соціолог чи культурний антрополог або особи, які мають науковий інтерес у цих напрямах. Після відбору переможці матимуть можливість відвідати  одну з країн - Австрію, Німеччину, Норвегію, Швейцарію, Швецію або Польщу.

«Я розділяю погляди великого українця Богдана Гаврилишина. Щоб наша держава максимально використала свій потенціал потрібна трансформація всіх органів влади, економічної і соціальної систем та політики. Втілити це можна, створивши критичну масу молодих людей, які є рушієм змін і можуть здійснити трансформацію України», – прокоментував міський голова Сергій Надал.

Фонд Богдана Гаврилишина офіційно оголосив про прийом документів на програму «Молодь змінить Україну» на 2016 р., який триватиме до 31 жовтня 2015р. Детальна інформація про програму за посиланням http://bhfoundation.com.ua/news/news_936.html




Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер