images/stories/logosait_new.jpg

 

Тарас Демкура отримав орден «Лицар Вітчизни»

Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лiдери XXI століття» віце-президент з регіонального співробітництва ІСС Ukraine, радник голови Тернопільської обласної державної адміністрації і успішний бізнесмен Тернопілля Тарас Демкура удостоєний Почесного звання «Лицар Вітчизни» із подальшим врученням йому ордена «Золотий хрест честі i звитяги «Лицар Вітчизни» (державний реєстраційний номер 90101), іменного диплома, іменної зброї (оригінальної лицарської шаблі) та нагрудного знака «Лицарський Легіон України», пише Моя газета.

Цю високу нагороду Тарасу Володимировичу присудили за високу національну гiднiсть та активну участь у збереженні та захисті української держави, вiдповiднiсть його життєвих основ Кодексу лицарської честі та Статуту ордена «Лицар Вiтчизни». Оргкомітет визнає його, як людину, яка щоденною кропіткою працею підтримує соціально-економiчну та військову міць України, безпосередньо бере участь у загальносуспільних процесах, має високу здатність до самоуправління та ефективне управління підприємством, віддана своїй справі, послідовна та принципова в утвердженні добра, справедливості та найвищих загальноприйнятих людських цінностей.

Вищезгадані відзнаки Тарас Демкура отримає під час офiцiйної церемонії вручення, яка відбулася 25 червня 2015 року в Державній резиденції - Малому Mapiїнському Палацi (м. Київ, вул. Грушевського, 22) під час засідання ділової громадськості України.

Процедура нагородження здійснюється відповідно до найвищого церемоніального протоколу під Державним прапором України з почестями військової почесної варти.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер