images/stories/logosait_new.jpg

 

Відтепер у Тернополі своя Баварія

Нещодавно у нашому місті відкрили баварський ресторан. Пивний сад «Bavaria» знаходиться поруч з колишньою «Назарією», в самому центрі парку  Т. Г. Шевченка. Окрім автентичної німецької кухні, тут планують відтворити найбільший пивний фестиваль «Oktoberfest», пише сайт Культурно.DSC06368
Інтер’єр закладу виконаний у класичному стилі німецької пивної. Літній майданчик вміщує 120 осіб. Увесь персонал — у традиційних народних костюмах.

DSC06376
DSC06374Share2015-07-08-6ceaa185bdc4a86a4172d707087832191a597c4f6dd550b9aa015cea3af1226d-PictureShare2015-07-08-2099c9c4443cfc6fae3b10192b3cb6de67ac17bc610d2a486ee627d7276a6427-Picture
В меню ви знайдете з десяток різноманітних видів живого пива на розлив, серед яких традиційне німецьке — Löwenbräu (Льовенброй), а також два види сидру.
DSC06371

Усі страви тут готують за оригінальними рецептами Баварії.

— М’ясо, рибу, а також овочі ми готуємо на грилі «Big Green Egg», — розповідає шеф-повар закладу. — Це всесвітньовідоме обладнання зі спеціальної кераміки, що гарантує термоізоляцію в приготуванні. В результаті, отримуємо неповторний смак, а разом з ним — збережені властивості інгредієнтів. Аналогу страві, приготовленій у такій печі, ви точно ніде не знайдете.

Share2015-07-08-b7632300454449511ac157a94690082240348b41584d5c426472492484d2597f-Picture

«Big Green Egg» чи «Велике Зелене Яйце» — це назва унікального за своїми властивостями пристрою, який об’єднує в собі кращі якості грилю, російської печі, таджину і тандира, духовки і коптильні.

У пивному закладі рекомендують спробувати приготовлені на грилі традиційні свинні рульки, які готуються виключно за рецептом баварських кухарів, а також стейки та ковбаски — найпопулярнішу страву німців. До м’ясних делікатесів — популярне німецьке пиво та справжнісінький німецький Бретцен!WP_20150708_007

— У нас немає жодної страви приготовленої по рецепту з інтернету, — каже шеф-повар — Усі секрети приготування я привіз з Баварії, де протягом трьох років працював на кухні фестивалю «Oktoberfest». Тому запевняю, що у нашому закладі ви відчуєте справжній смак Баварії.

Навчити наших поварів секретів тамтешньої кухні було нескладно. Єдине, до чого прийшлось звикати — це до простоти. Баварські страви славляться великими порціями та ситністю, але не візуальною ефектністю.

В жовтні в Тернополі відбудеться «Oktoberfest».

Як вже згадувалось, у «Баварії» планують відтворити справжню атмосферу фестивалю «Oktoberfest».

— Ближче до жовтня у нашому закладі з’являться літрові кухлі для пива. На святкування плануємо привезти дерев’яні бочки, які традиційно будуть розбиватись спеціальним молотком. Проведемо конкурс з найбільшої кількості випитого пива. Поруч із закладом сконструюємо сцену для конкурсів. Словом, сумувати тернополянам у нас точно не доведеться.DSC06377

До речі, літній майданчик пивного саду буде працювати і взимку. Ближче до кінця осені «Баварію» планують утеплити.

Та це ще не усі секрети. Поруч з баварською пивною відкриють український ресторан.

«Назарію» реконструюють у «Наливайкo»

Вже до кінця літа у приміщенні «Назарії» відкриється новий ресторан українського стилю. Це буде заклад, який відображатиме народні традиції. Усе: від інтер’єру до кухні, буде виконано на український лад. Тож, вдосталь посмакувавши традиційних німецьких страв, насолоджуємось своїми — рідними.

Оксана Божко

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер