images/stories/logosait_new.jpg

 

День відкритих дверей на Тернопільському радіозаводі «Оріон»

За ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у ПАТ «Тернопільський радіозавод «Оріон» відбувся День відкритих дверей на виробництві за участю першого заступника директора обласного центру зайнятості Олександри Островської, директора Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Анатолія Куриляка, представника облпрофради Василя Когута, виконавчого директора організації роботодавців Тернопільської області Валерія Смирнова, безробітних та журналістів обласного державного телебачення (ТТБ).

Під час заходу відбулись: презентація підприємства, екскурсія цехами виробництва, співбесіди представників «Оріону» з шукачами роботи.

Учасники заходу дізналися про те, що основною спеціалізацією підприємства є виробництво засобів радіозв’язку (радіостанцій та радіоретрансляторів) для військових, залізничного транспорту, спеціальних служб, налагоджено виробництво лампочок; присутні дізналися про графік роботи, соціальне забезпечення, професійний склад працівників, можливості професійного навчання як на заводі, так і у спеціалізованих навчальних,

закладах та центрах професійно-технічної освіти ДСЗУ; ознайомились із переліком вантних посад та вільних робочих місць, вимогами до майбутніх працівників, умовами праці та її оплати.

Відвідувачі заводу у цей день побачили експозицію виробів підприємства, пройшли цехами, де виготовляють електронні плати, шлеми для танкістів, лампочки загального вжитку та іншу продукцію.

- ПАТ ТРЗ «Оріон» зареєстроване у Державній службі експортного контролю України як суб’єкт зовнішньоекономічної діяльності і має право самостійного продажу військової техніки власного виробництва. На даний час укладені контракти на постачання продукції в Індію, Єгипет, Китай, Білорусію. У зв’язку з політичними обставинами на Сході України збільшились обсяги замовлень і від Міністерства оборони України, - зазначив директор з питань економіки та управління заводу Володимир Костецький.

Директор міськрайонного центру зайнятості Анатолій Куриляк поінформував присутніх про те, що на підприємство лише з початку цього року вже працевлаштовано 39 осіб з числа безробітних.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер