images/stories/logosait_new.jpg

 

Центр підтримки підприємницьких ініціатив допоможе соціальній адаптації тимчасово переміщених осіб

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбулась робоча зустріч директора центру Анатолія Куриляка, представників Тернопільської міської ради та Фонду розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр». Зустріч пройшла в рамках діяльності Центру підтримки підприємницьких ініціатив, що діє у міськрайонному центрі зайнятості.

«За сприяння Тернопільської міської ради Західноукраїнський ресурсний центр розпочинає проект, основною метою якого інтеграція в суспільство внутрішньо переміщених осіб через проведення тренінгів з самозайнятості, професійне навчання, перепідготовку внутрішньо переміщених осіб та грантовий супровід у рамках програми з виплатою коштів для започаткування бізнесу», - наголосив президент Західноукраїнського ресурсного центру Василь Полуйко.

Оскільки даний проект передбачає надання початкового капіталу для бізнесу внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку у центрі зайнятості, то для навчання переселенців Анатолій Куриляк запропонував використовувати приміщення Центру підтримки підприємницьких ініціатив.

Під час зустрічі також йшлося про те, що у рамках проекту ЄС «Соціальна адаптація тимчасово переміщених осіб у м. Тернопіль» планується відкриття 5 додаткових груп у дитячих дошкільних виховних закладах міста та створення робочих місць для працевлаштування переселенців.

Бажаючих долучитись до даного проекту за більш детальною інформацією про можливість організації самозайнятості та надання робочих місць жителям східних областей запрошують звернутись у Тернопільський міськрайонний центр зайнятості за адресою: м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1-б.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер