images/stories/logosait_new.jpg

 

День відкритих дверей у ТОВ «Тервікнопласт»

За ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «Тервікнопласт», яке знане в Україні під торговою маркою «Вікнар’off». У заході взяли участь директор обласного центру зайнятості Петро Химейчук, директор Тернопільського МРЦЗ Анатолій Куриляк, 31 безробітний тернополянин, у тому числі й 7 учасників АТО та 5 інвалідів.

Відкрив захід директор обласного центру зайнятості, який розповів присутнім про те, що служба зайнятості Тернопільщини дбає, аби роботодавці якнайшвидше знайшли потрібних працівників, а шукачі роботи – прийнятні місця праці та зазначив, що подібні заходи також спрямовані на формування позитивного іміджу підприємств, дають можливість безробітним безпосередньо на виробництві ознайомитись із робочими місцями, особливостями праці, вимогами до робітників.

- На підприємство за сприянням міськрайонного центру зайнятості цьогоріч уже працевлаштовано 27 осіб з числа безробітних, - додав директор МРЦЗ. – Служба зайнятості може організувати підготовку необхідних працівників як на самому виробництві, так і в центрах професійно-технічної освіти ДСЗУ.

- Сьогодні компанія «Вікнар’off» – один з найбільших виробників металопластикових конструкцій в Україні. Завод площею 12 тис. кв. м. у місті Тернополі виготовляє на місяць понад 50000 виробів різних типів: вікна, балконні та вхідні двері, балконні скління, конструкції складної конфігурації, - розповів про товариство його директор Володимир Бліхар. - Для їх виготовлення використовуються високоякісні матеріали найбільш відомих європейських виробників – профілі Aluplast (Німеччина),Viknaroff (Україна), фурнітура FUHR, Siegenia-Aubi (Німеччина), Accado (Туреччина), скло Guardian (Німеччина), Pilkington (Британія) тощо. Виготовляються конструкції на високотехнологічному німецькому та австрійському обладнанні. Уся продукція «Вікнар’оff» проходить багаторівневий контроль, що дозволяє зберігати її якість на максимально високому рівні та відповідати вимогам ДСТУ і європейським стандартам.

Директор «Тервікнопласт» також розповів про перспективи розвитку підприємства, умови праці та її оплати, соціальне забезпечення працівників.

Начальник відділу кадрів товариства Віктор Олійник поінформував про те, що на підприємстві є вільні робочі місця для 10 монтажників-складальників металопластикових конструкцій та вантажників у т.ч для інвалідів, організовано стажування працівників, зарплата 2,5-5 тисяч грн, є гуртожиток, оплачуються лікарняні, є можливість довезення до мікрорайону міста, де розміщені цехи.

Цікавою для відвідувачів була й екскурсія підприємством, адже вони побачили весь процес виробництва: від складів комплектуючих до готової продукції; поспілкувалися з працівниками; наочно ознайомилися із умовами праці.

Представники роботодавця провели співбесіди із тими, хто зацікавився пропозиціями роботи. На даний час вирішується питання працевлаштування 10

безробітних після попереднього стажування у роботодавця безпосередньо на робочому місці.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер