images/stories/logosait_new.jpg

 

Професійне майбутнє - у Ваших руках!

У гендерному центрі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості відбулося серпневе засідання жіночого клубу "Гармонія" на тему "Ідентичність і розвиток", де учасниці мали змогу проаналізувати власні переконання, цінності, інтереси та дати відповіді на питання: "Що я хочу?", "Що для цього потрібно?", "Що я можу зробити?".

До участі у заході долучилися представники Молодіжного центру розвитку ”МІСТ”-Христина Біла та Мар'яна Гевко. За словами запрошених соціальних партнерів: пізнавати і розвиватися - ось що можна робити безкінечно. Зокрема, вивчення власної ідентичності допомагає вивільнити потенціал для навчання і особистісного зростання.

Задля кращого пізнання запрошені гості провели для учасників заходу ряд вправ: на розуміння та усвідомлення ”Хто я”, виявлення життєвих пріоритетів, слабких та сильних сторін, визначення життєвої мети, побудови стратегії та досягнення бажаного у професійній сфері.

Учасниці засідання жіночого клубу "Гармонія" отримали корисні поради від фахівця центру зайнятості Інни Лісовської та представників Молодіжного центру розвитку ”МІСТ” Христини Білої та Мар'яни Гевко. Зокрема:

* Мотивація - це запорука руху вперед. Адже,бувають моменти, коли важко встояти на ногах і продовжувати рухатися в правильному напрямку, але це не привід здаватися. Це має стати лише черговим знаком того, щоб Ви йдете в правильному напрямку і Вам не варто все кидати на півдорозі.

* Чіткі цілі. Якщо Ви хочете досягти успіху у певній справі, Ви повинні мати чітке уявлення про те, чого Ви бажаєте домогтися, лише після того зможете скласти приблизний план дій. Якщо Ви не маєте чіткого плану - Ви просто мрієте. Мала ймовірність того, що дана мрія коли-небудь стане реальністю.

* Працювати, працювати і ще раз працювати. Лише та людина, яка працює, удосконалюється, розвивається досягає успіху в житті. Її праця завжди затребувана, її професіоналізм важливий та допомагає у самореалізації навіть у ”економічно важкі часи”.

Працюйте, пізнавайте себе, розвивайтесь! Ваше майбутнє, в тому числі професійне, у ваших руках!

 

 

Провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних ТМРЦЗ Інна Лісовська

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер