images/stories/logosait_new.jpg

 

На Алеї зірок у Тернополі з’явилася зірка волонтерів та Любомири Бойцун

Традиційно на День міста у Тернополі вшановується пам'ять визначних особистостей, які найбільше доклалися до розвитку міста та прославляли його своєю працею в Україні та світі почесним відкриттям пам’ятних зірок. Цьогоріч Алея поповнилася ім’ям відомої краєзнавиці, архівіста Любомири Бойцун та безіменною зіркою із надписом «Волонтерська зірка», яка присвячена усім тернополянам, які допомагають бійцям АТО.

«Алея зірок - новий яскравий атрибут сучасного міста, яка одночасно є традиційною європейською практикою із вшанування тих людей, які прославляють рідне місто, - із нагоди відкриття нових зірок зазначив міський голова Сергій Надал. - Зірки виконані у формі квіток терену - одного із символів Тернополя. І вшановуємо сьогодні ними відому дослідницю історії міста Любомиру Бойцун та волонтерів, у зірці яких немає одного прізвища, проте вона призначена для усіх тернополян, які допомагають бійцям АТО».

Нагадаємо, що у попередні роки тернопільська «Алея зірок» поповнилася іменами Олени Підгрушної, Казимира Сікорського, Василя Бурми, Лесі Романчук, Степана Галябарди, Михайла Форгеля та інших.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер