images/stories/logosait_new.jpg

 

Фестиваль водно-моторного спорту під охороною Управління Державної служби охорони

Тернопіль, вкотре, об’єднав спортсменів з різних куточків України. В Тернополі відбулося велике спортивне свято – Фестиваль водно-моторного спорту!

На водоймі спортсмени з Києва, Одеси, Сум, Василькова, Білої Церкви, Донецька та кримської Алушти змагаються за перемогу на фінальному етапі Кубка України з аквабайку. Кращих визначали за підсумком трьох кваліфікаційних заїздів. У перерві між ними справжні екстримали цього виду спорту демонструють свої вміння у фрістайлі.

Тернопільська гостинність та високий рівень організації змагань приємно вразили учасників чемпіонату. Не малий внесок в досягнення такого результату доклали працівники Управління Державної служби охорони, які допомагали організаторам забезпечувати пильний контроль. Правоохоронці ретельно слідкували за усіма присутніми та не допускали порушення громадського порядку.

Організатори відзначив високу підготовку Тернополя до чемпіонату з аквабайку: "Спортсмени були задоволені умовами, в яких вони змагалися. Місто на високому рівні підготувало територію, покращило умови по недопущенню правопорушень, забезпечили гідне і безпечне перебування в технічному таборі. Тернопіль уже третій рік поспіль нас приємно вражає".

Окрім того, держохоронці забезпечували трьохденну охорону фестивалю вуличної їжі «Вуличний ринок». Належна організація та пильність правоохоронців дала змогу тернополянам вдало провести святкування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер