images/stories/logosait_new.jpg

 

Старшокласники поринули у світ підприємництва

Першого вересня навчальні заклади знову наповнились веселим гамором і радо зустрічали школярів. На урочистій лінійці у загальноосвітній школі № 25 з щирими посмішками і великими зацікавленими очима діти розглядали все, що відбувалось навкруги. Уважно слухали привітання директора і запрошених гостей. Був серед них і головний державний інспектор відділу комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ Павло Копча. Він побажав школярам наснаги до навчання, вчителям – терпіння до своїх вихованців та творчого ентузіазму, а також - досягнень та перемог на ниві знань в цьому новому шкільному році.

Також для одинадцятикласників було проведено податковий урок, на якому кожен зміг відчути себе значущим підприємцем, який вже знає про сплату податків та деякі особливості подання електронних звітів. Не менш цікавою темою на цьому заході була кампанія „Декларування”, зокрема, таке важливе питання, як для учнів, так і їхніх батьків - податкова знижка на навчання.

Ось так пролунав шкільний дзвінок і покликав учнівську молодь на навчання, а співпраця податківців із освітянами набирає обертів. Адже попереду - проведення зустрічей зі школярами, конкурсів та інших заходів на податкову тематику.

 

Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер