images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополян запрошують пробігтись навколо озера

Untitled5_0У Тернополі відбудеться легкоатлетичний пробіг “Тернопільська Озеряна – 2015″. Пройде він 12 вересня. Спортсмени-аматори бігтимуть 9 кілометрів навколо озера. Також буде забіг для дітей, молоді та старших тернополян. Відкриття пробігу відбуватиметься о 12:30 біля пристані.

Візьмуть участь у забігу 12 команд із різних районів Тернопільщини та інших областей України. Також стати учасником “Тернопільської Озеряни – 2015″ можуть всі бажаючі тернополяни. Реєстрація буде проводитись на місці.

“Це забіг навколо озера: 9 кілометрів 250 метрів для людей з підготовкою та 800 метрів для дітей та юнаків. До участі у змаганнях допускаються любителі оздоровчого бігу, усі бажаючі, які мають належну фізичну підготовку та дозвіл лікаря”, – розповідає ТВ директор обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Володимир Ванжура.

Щоб прийняти участь дітям до 18 років, потрібно мати довідку від лікаря та дозвіл батьків. Організатори кажуть, що очікують багато учасників з міста Львів.

“В цьому році ми вирішили паралельно провести Чемпіонат області з бігу на 10 км, тому будуть представники з різних районів, крім тих, хто завжди приймає участь у цих змаганнях. В цьому році буде нагорода для учасників, яким 75 років і старше. В минулому році їх було більше 8-ми. Загалом буде 12 номінацій”, – додає Володимир Ванжура.

Для того, щоб учасники не збились з маршруту, їх супроводжуватимуть велосипедисти.

Джерело: 0352.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер