images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині відзначили переможців творчого змагання на податкову тематику

Цього року Державна фіскальна служба України традиційно провела конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини». У конкурсі взяли участь і юні мешканці Тернопільщини.

Урочисте нагородження переможців Всеукраїнського та обласного етапів конкурсу відбулося у Головному управлінні ДФС у Тернопільській області в режимі відеоконференцзв’язку з Державною фіскальною службою України.

Голова ДФС України Роман Насіров, звертаючись з вітанням до дітей з усіх куточків країни, зазначив: «Конкурс проводиться вже більше десяти років. Він змінював назву та формат, але ідея його залишається незмінною – побачити, як діти виражають свої емоції та почуття, як бачать майбутнє. А оскільки вони і є наше майбутнє – ми маємо змогу уявити, як ми житимемо надалі, як змінюватиметься суспільство, як сплачуватимуться податки та на які потреби вони будуть витрачатися».

Переможців конкурсу було обрано за трьома напрямами: художні твори, комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Ними стали 18 конкурсантів з 15 регіонів України. Приємно, що серед відзначених професійним журі робіт і творчий віршований доробок одинадцятирічної Тетяни Осташук з Тернополя «Казка про податки». Дівчинка посіла третє місце за напрямом «Літературні твори» у першій віковій категорії.

Загалом цього року у конкурсі взяла участь рекордна кількість учасників – 11 728 учнів загальноосвітніх навчальних закладів з усієї України, в тому числі 358 з Тернопільщини. Після відеоконференції розпочалося нагородження переможців обласного етапу конкурсу. Цього року на Тернопільщині відзнаки отримали 19 дітей. Перший заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Марія Мельник та члени журі привітали присутніх юних переможців та їхніх батьків і вчителів.

«Вітаю з перемогою і бажаю кожному здоров’я, наснаги, дитячої безтурботності, подальших успіхів та творчих здобутків. Щиро дякую за участь у цьому конкурсі, за ваш талант, за ваше розуміння і за те, що зуміли за допомогою слова, фарб та техніки так творчо розкрити значення сумлінної сплати податків, зборів та платежів для економічного розвитку нашої країни. Всі знають, що чим більший бюджет, тим багатша наша країна і від вас залежить її майбутнє. Поки що від вашого усвідомлення і творчих робіт, а в подальшому – від наполегливої праці», – зазначила Марія Мельник.

Переможцям вручили дипломи, призи та солодощі.

Після урочистостей юні таланти зі своїми батьками побували з екскурсією в Музеї податкової служби та Центрі обслуговуванні платників, побачили галерею робіт учасників конкурсу минулих років і на мить відчули себе справжніми податківцями, посидівши у кріслі керівника відомства, а на завершення зробили фото на згадку про конкурс.


Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер