images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополяни можуть відчути дію потрійного лібідо

24 вересня о 19:00 у тернопільській галереї «Бункермуз» розпочнеться вечір не ін-ти-мної лірики «Потрійне Libido». У ньому братимуть участь найеротичніші поети сучасності — Леся Мудрак із Києва та Василь Кузан із Ужгорода, пише сайт Культурно.

Модеруватиме захід та гратиме на гітарі тернопільський бард Сергій Лазо. Під час вечора представлять збірки поезій Сергія Лазо «Іnший простір», «ТекС-ТИ-ЛЬ & Libido» Лесі Мудрак та поезії із майбутньої книжки Василя Кузана «Сингулярність».

— Кохання — найактуальніша тема всіх часів та поколінь. Це завжди вперше. Зараз інтимна та еротична лірика досить популярна, але часто вона реалізовується на самодіяльному рівні. Для того, щоби передати це почуття, треба пережити його у повні, у всіх відтінках, а не просто перейти через підліткове захоплення. Крім того, для цього потрібне неабияка авторська майстерність. Цього вечора про кохання будуть мовити три різні поети, трьома різними голосами. У кожного це почуття своє — його сприйняття, переживання, манера його передачі. Як розповідає Сергій Лазо, зазнайомилися вони між собою під час недавнього в часі фестивалю, склалася компанія, а відтак вирішили організувати спільний вечір. — Інтимна лірика — поезія від серця. Необхідність мовити про кохання ніхто не відміняв, — каже Сергій Лазо.

Вхід на захід вільний.

12025294_1267595286599859_673285564_n


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер