images/stories/logosait_new.jpg

 

Діти - новітнім героям

Ми живемо у важкий час - «неоголошеної війни», коли приходиться відстоювати незалежність та цілісність нашої держави. Як ми можемо подякувати захисникам за мирне небо над головою?!

Найкраща підтримка для них - це дитячі листи, малюнки та побажання, вони зігрівають душу спогадами про рідних,  охороняють від ворожих куль.

Такі листи з побажаннями для воїнів АТО навчали виготовляти на майстер-класах «Ми -  роду козацького діти».

15 вересня у бібліотеці для дітей № 5 (вул. Стуса, 4) в майстер-класі прийняли участь близько 20 дітей.

22 вересня  у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді (вул. Нечая, 29) до доброї справи долучились учні 4-А класу ТНВК №2, які є читачами бібліотеки.

Почалися заходи з розповіді про героїчні сторінки нашої історії та життя наших предків, бо виховувати майбутніх  патріотів слід на прикладі козаків, що не шкодували свого життя за Батьківщину. Під час виготовлення  паперових фігурок діти слухали казкову легенду, з якої дізнались про виникнення козацтва, їх  фізичну підготовку та бойові звитяги.

Провели майстер-клас для діток  Гоца Світлана Вікторівна, провідний фахівець КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, класний керівник Чвертка Валентина Стахівна та бібліотекар Василюк Анна Антонівна.

Своїх «козаків» з побажаннями діти передадуть новітнім героям України, що сьогодні відстоюють незалежність і соборність нашої держави.

Долучитись до доброї справи, підтримки воїнів-захисників, можуть усі бажаючі діти. Майстер-класи проходитимуть у  бібліотеках нашого міста. Слідкуйте за нашими оголошеннями.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 51-16-35.



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер