images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополяни виготовлятимуть інвертори для сонячних панелей

За ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві ТОВ «Завод «Ремпобуттехніка».

Заступник директора ТОВ Завод "Ремпобуттехніка" Євген Воловенко розповів шукачам роботи про підприємство, перспективи його розвитку, професії, які задіяні у виробництві, графік роботи, оплату праці, перспективи працевлаштування планується та повідомив про те, що планується запуск виробництва інверторів для сонячних панелей.

«ТОВ Завод "Ремпобуттехніка" було засноване у 1995 році. Нині компанія входить в першу десятку постачальників систем гарантованого електроживлення постійного і змінного струму в Україні., - зазначив Євген Іванович. - Завод створює електроживлячі установки з оптимальними технічними параметрами; робить установку, гарантійне і післягарантійне обслуговування свого устаткування, а також приймає замовлення на виготовлення друкованих плат. Використання матеріалів від провідних світових виробників, порівняно низькі ціни у поєднанні з високою якістю, оптимальні терміни виконання замовлень, гнучка система знижок - усі ці складові дозволяють їм займати гідне місце на ринку виготовлення друкованих плат в Україні. Головними партнерами у виробництві деякої продукції є міста-сусіди - Хмельницький, Львів, Івано-Франківськ, Вінниця.

Виробництво заводу настільки потужне, що йде масовий експорт в країни ЄС, потік залучення іноземних інвесторів, а це сприяє майбутньому розвитку компанії».

Представник роботодавця розповів присутнім про вимоги до працівників, з тими, хто зацікавився роботою на ТОВ «Завод «Ремпобуттехніка» провів співбесіди, відповів на запитання відвідувачів.

До речі, за сприяння Тернопільського МРЦЗ на підприємстві з початку 2015 року вже працевлаштовано 51 особу з числа безробітних.


Провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями

Розумна О.В.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер