images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські діти закликають дорослих платити податки

Всі етапи Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини» перетнули фінішну пряму, переможці визначені і нагороджені.

Конкурс набув широкої популярності серед дітей – цьогоріч у ньому взяли участь понад 130 робіт, з яких 17 принесли перемогу своїм авторам на місцевому рівні, а це і художні, і літературні твори, також комп’ютерна графіка, які об’єднані однією темою – податки.

На обласному ж рівні виборювали перемогу 6 юних дарувань з Тернополя і, для їх честі – усі посіли призові місця. А тернополянка Тетяна Остащук за напрямом «Літературні твори» підкорила і Київ та посіла третє місце у своїй віковій категорії.

«Раніше я не мала і найменшого уявлення про те, що таке податки, то ж коли взялась за написання роботи для конкурсу, то змушена була «погуглити» і переглянути більше ста матеріалів на цю тему. Усвідомивши та дещо зрозумівши про суть та значення податків для держави, вирішила викласти свої власні думки у вигляді казки, де моя героїня, так як і я, дізнавалась про необхідність їх сплати в кожному суспільстві, – зазначила Тетянка. – В наступному році також обов’язково візьму участь в цьому конкурсі та напишу ще цікавіше».

Начальник Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Петро Якимчук, від імені інспекції, подякував всім фіналістам за активну участь у щорічному творчому конкурсі, відзначив високий рівень виконаних робіт та підкреслив особливість та значимість відображення дитячого погляду на серйозні речі, такі як економіка, фінанси, податки, бюджет країни.

«Від сьогодні ви всі можете сміливо пишатися тим, що ваші зусилля не були марними – у цьому конкурсі ви стали переможцями», – запевнив у вітальному слові фіналістів конкурсу Петро Миколайович та побажав школярам творчого натхнення, успіхів у навчанні та здійснення мрій.

Урочистості закінчилися врученням дипломів, колективним фото та переглядом малюнків попередніх конкурсантів за останні 13 років, які розміщені в своєрідній галереї в Центрі обслуговування платників Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції.

Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер