images/stories/logosait_new.jpg

 

Їж лише те, що корисно!

Мабуть, кожному відомі мудрі слова: «Ми їмо для того, щоб жити, а не для того, щоб їсти» Дійсно, не можна вбачати мету і зміст життя в їжі. З іншого боку, важливо правильно харчуватися , вживати корисні, свіжі, натуральні продукти, а особливо дітям.

«Корисна їжа» - так називався пізнавальний захід, що відбувся нещодавно у Тернопільському дошкільному навчальному закладі №17. Метою занять було, у ненав’язливій спосіб вчити дітей правильно обирати корисні продукти харчування, складати свій денний раціон і з відповідальністю ставитись до свого здоров’я.

Заняття проводились в ігровій формі. Діти складали «піраміду харчування», вибирали з кошика тільки корисні продукти , грали гру «Їстивне-неїстивне», «варили український борщ». Допомагали малятам батьки.

Організували урок працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» спільно з вихователями ТДНЗ №17.

Шановні батьки та вчителі, якщо Вас зацікавили такі заходи, просимо звертатись у Тернопільський центр фізичного здоров’я населення!

м.Тернопіль, вул.Стуса, 10, тел.: 51-16-35.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер