images/stories/logosait_new.jpg

 

Легка атлетика на Пилипа Орлика

На універсальних спортивних майданчиках нашого міста протягом вересня-жовтня проходить фестиваль за програмою “Дитяча легка атлетика ІААФ». Організаторами якого є: Федерація легкої атлетики Тернопільської області, Олімпійська академія, Тернопільське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України, КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» та управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

24 вересня 2015 року такі змагання пройшли на універсальному спортивному майданчику на вулиці Пилипа Орлика, 5. Відкрив спортивне дійство президент Федерації легкої атлетики Тернопільської області Єднак Валерій Дмитрович. Він побажав учасникам перемог та спортивних звершень. На святі також були присутні відомі спортсмени-легкоатлети Тернопільщини майстри спорту та кадидати у майстри спорту України, переможці та призери міжнародних і всеукраїнських змагань з лекгої атлетики, члени збірних команд України та області, які виступали у ролі як запрошених гостей, так і суддів.

Участь у змаганнях взяли діти віком 10-11 років, які проживають у мікрорайоні «Дружба» та навчаються у ТНВК «Школа-колегіум ім Патріарха Йосифа Сліпого», Тернопільській комунальній загальноосвітній школі №16 ім.Левицького та Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов. З кожної школи було представлено дві команди по 6 учасників.

Розминку перед спортивними випробуваннями для юних легкоатлетів провела Слободян Оксана, провідний фахівець Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

Згодом учасники проявили свої фізичні здібності у цікавих та креативних естафетах: «Хрестик», «Драбинка», «Метання спису», «Багатоскоки» та «Формула -1», ще раз продемонструвавши красу і користь легкої атлетики.

Суддівська колегія нагородила усіх учасників грамотами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, сертифікатами та значками від Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, подарунками від постійного партнера ТМ «Ласунка» та солодощами від ТМ «ТерА».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер