images/stories/logosait_new.jpg

 

Триває операція «Рубіж-2015»

Протягом вересня цього року посадові особи Тернопільської митниці ДФС спільно із співробітниками оперативного управління ГУ ДФС в області здійснювали заходи в рамках проведення операції «Рубіж – 2015».

Робота спрямовувалась на попередження, виявлення та припинення порушень законодавства з питань державної митної справи, виявлення кримінальних правопорушень у митній та податковій сферах, протидію та запобігання корупції під час здійснення митних процедур.

В рамках спецоперації створено спільну робочу групу з числа співробітників Тернопільської митниці ДФС та оперативного управління ГУ ДФС в області. Впродовж вересня проведено 15 митних оглядів вантажів. Складено 6 протоколів про порушення митних правил на загальну суму 1 млн 347 тис. гривень.

Зокрема, в результаті взаємодії з митними органами Федеративної Республіки Німеччини виявлено три факти порушення митного законодавства за ст. 483 Митного кодексу України на суму 1 млн 347 тис. грн. і три факти за ст. 485 МКУ (сума недоборів 1 млн. 224 тис. грн.).

Ініційовано винесення двох рішень, зокрема одного про визначення митної вартості товарів та одного щодо класифікації товарів. За результатами проведених контрольних заходів сума додатково сплачених митних платежів склала 247,5 тис. гривень.

В результаті розгляду проваджень в справах про порушення митних правил винесено три постанови про притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу на загальну суму 154,8 тис. гривень.

 

Тернопільська митниця ДФС

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер