images/stories/logosait_new.jpg

 

Кредити на житло для молоді стали доступними

З 30 вересня сім’ї, які потребують покращення житлових умов, а також самотні молоді громадяни, можуть отримати гроші по програмі надання довготермінових пільгових кредитів на будівництво житла.

В роботі Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» у серпні-вересні відбулися позитивні зміни.

Згідно із законодавством, особи, що потребують поліпшення житлових умов за рахунок коштів Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»,  можуть отримати кредит не лише на будівництво, але і на придбання помешкання на вторинному ринку.

Кредити надаватимуться на купівлю житла, спорудженого не пізніше 1995 та реконструйованого не пізніше 2000 року.

Вартість квадратного метра визначатиметься згідно з експертною оцінкою.

Починаючи із 30 вересня 2015 року, молодіжні кредити за рахунок власних коштів Фонду надаються за новою відсотковою ставкою, яка встановлена на рівні 11,6% річних.

Надання Кредиту здійснюється в безготівковій формі та у гривнях без прив’язки до будь-якої валюти.

Більш детальну інформацію можна отримати в Тернопільському регіональному управлінні Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», яке розташоване за адресою: м. Тернопіль, пр. Ст. Бандери, 34, тел. 43-09-78 (робочі дні понеділок-п’ятниця із 8.30 до 13.00 та з 13.45 до 17.15).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер