images/stories/logosait_new.jpg

 

Про новації митного законодавства

Робоча зустріч керівництва Тернопільської митниці ДФС із підприємцями та митними брокерами області на тему «Використання у системі управління ризиками орієнтованих показників митної вартості товарів» відбулась учора в актовому залі відомства.

«Завдяки співпраці територіальних митних органів та бізнесу Тернопільщини до бюджету нашої області за 9 місяців цього року вже перераховано близько 559 млн. грн. митних платежів, - зазначила заступник начальника Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович. – Двосторонні відносини повинні розвиватися і надалі, адже діяльність митних органів покликана лише пом’якшувати умови роботи суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Ми запрошуємо усіх підприємців на особисті консультації керівництва митниці при виникненні проблемних питань щодо митного оформлення товарів».

Предметом обговорення на заході стали нещодавно затверджені постановою Кабінету Міністрів України №724 від 16.09.2015р. показники митної вартості рекомендаційного характеру в системі управління ризиками, а також правила дотримання визначеного порядку заповнення при поданні митних декларацій та можливість внесення змін до них.

Крім того, окремо розглянули питання щодо порядку подання і розгляду заяв та надання дозволу на проведення митної брокерської діяльності. Присутні запитували митних фахівців щодо допустимих помилок при заповненні декларації і способи їх виправлення та отримали на них розгорнуті відповіді.

Слід також зазначити, що до участі в заході було запрошено представників більше тридцяти суб’єктів господарювання Тернопілля.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер