images/stories/logosait_new.jpg

 

Флорбольний турнір на Пилипа Орлика

Популяризація здорового способу життя, ознайомлення з різними видами спорту та залучення дітей до занять фізичною культурою – це лише мала частина завдань, які можна реалізувати на універсальних спортивних майданчиках, відкритих міською радою для громади Тернополя.

Так, 2 жовтня 2015 року на універсальному спортивному майданчику по вулиці Пилипа Орлика відбувся турнір з флорболу для юнаків 10-12 років в програмі заходів «Дворові Олімпійські ігри», започаткованій цього року Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення. Почесним гостем та суддею спортивного свята став Михайло Королик, тренер Тернопільської обласної Федерації з флорболу.

У змаганнях взяли участь дві команди «Найки» та «Торнадо», з мікрорайону «Дружба», та «Вікторія та «Алігатор», з «Східного». Боротьба була напруженою та запеклою. Хоч такий вид командної гри для більшості учасників став новим, проте це не завадило їм виявити усі фізичні здібності та кмітливість.

За результатами матчів у фінал вийшли команди: «Вікторія» (мікрорайон «Східний») та «Торнадо» («Дружба»).

Відбіркові турніри з флорболу в програмі «Дворові Олімпійські ігри» пройдуть на універсальних спортивних майданчиках нашого міста. Слідкуйте за нашими анонсами та афішами. Юнаки віком 10-12 років, випробуйте себе у цьому цікавому та захоплюючому виді спорту.

Організатори : Тернопільське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Партнер: ТМ «Ласунка».

Телефон для довідок: 51 16 35

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер