images/stories/logosait_new.jpg

 

Юні тернополяни помандрували підприємством з виготовлення меблів

Шафи-купе, кухонні, кімнатні та кабінетні меблі, двері, металопластикові конструкції… Де, як і хто створює ці вироби? На це запитання шукали відповідь старшокласники загальноосвітньої школи села Великі Гаї, відвідавши ТОВ «Акант». Таку можливість їм надали фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, організувавши професіографічну екскурсію на це підприємство.

Інженер ТОВ Іван Голоюх розповів юним відвідувачам, що ТОВ „Акант” було засноване у 1994 році. Він зазначив: «Упродовж 10-річної діяльності було організовано закритий цикл виробництва корпусних меблів та металопластикових конструкцій. Використання професійного обладнання, передових технологій, найновіших матеріалів та фурнітури, широкого асортименту аксесуарів, а також завдяки високій кваліфікації працівників та їх відповідальним ставленням до справи дає можливість індивідуально підходити до виготовлення продукції, враховувати побажання клієнтів і виготовляти добротні і гарні вироби за доступними цінами».

Відвідавши виробничі цехи, діти побачили весь технологічний процес створення меблів, починаючи від розроблення дизайну до готового виробу: розмітку плити ДСП, її розкрій, личкування торців, ламінування, свердління сполучних отворів, фрезування, збирання та пакування.

Особливу цікавість викликали новітні форматно-розкроювальні верстати з числовим програмним керуванням. Вразили також і вироби з натуральної деревини.

Виставкова зала вразила юнаків та дівчат, адже тут продемонстровано логічне завершення непростого та трудомісткого технологічного ланцюжка, спільну роботу працівників різних професій: дизайнерів, столярів, верстатників деревообробних верстатів, механіків, електриків, які майстерно поєднуючи дерево та метал, пластик і фурнітуру, створили металопластикові та меблеві шедеври!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер