images/stories/logosait_new.jpg

 

Екстрим-парк у Тернополі прикрашають графіті

Новозбудований екстрим парк від сьогодні прикрашають графіті. Малюнки на спортивні споруди наносили тернопільські художники. Тут зображене типове вуличне графіті: персонажі і шрифтова композиція.

DSC08032

Малювати на такій поверхні не просто, — кажуть художники, — для рівномірного нанесення фарби балончик повинен бути у вертикальній позиції, що важко вдається на згинах гірки.
DSC08038

Ініціатива розмалювати екстрим-парк виникла у спорстменів, що тут тренуються. Кажуть, що споруда виглядає дуже сіро. Проте, деякі скейтери вважають, що графіті створить додаткове ковзання і заважатиме тренуванню.DSC08036DSC08040

  • У деяких країнах компанії, які будують скейт-парки використовують таку фанеру для довершених трюків, — кажуть організатори — Проте, побоювання окремих людей з приводу цього у нашому місті абсолютно безпідставні. Адже поверхня конструкції має зовсім інше покриття.DSC08063

Організатори сподіваються, що графіті зберігатиметься щонайменше рік.DSC08061DSC08064DSC08035DSC08065

До речі, сьогодні, 11 жовтня о 13:00 у екстрим-парку розпочинаються змагання зі скейтборду. Демострувати свої вміння будуть тернополяни, а також учасники зі  Львову та Івано-Франківська.

Оксана Божко


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер