images/stories/logosait_new.jpg

 

Турніри зі стрітболу стартували

Для любителів баскетболу та стрітболу Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення  спільно з Тернопільським обласним відділенням  Національного Олімпійського комітету України організували  турнір зі стрітболу серед юнаків 10-12 років за програмою «Дворові Олімпійські ігри».

+SAM_4257

Перше змагання відбулось 9 жовтня 2015 року на універсальному спортивному майданчику на Вербицького, 6.

«Нехай переможуть сильніші!», – побажав учасникам запрошений гість та суддя, Андрій Демедась, вчитель фізкультури ТЗОШ №17.
+SAM_4266

Юнаки продемонстрували гарну підготовку та волю до перемоги. У результаті напруженої боротьби переможцем турніру стала команда «Канада street», друге місце виборола команда «Будівельник», третє місце – «Кіборги».

Команди-переможці були нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та цінним призами від постійного партнера ТМ «Ласунка» (ліхтарики, зошити, розклади уроків) .

Кращими гравцями стали: Курпіта Павло, Медвідь Арсен, Шпільов Павло, Бронецький Віталій, король Віталій («Канада street»).

+SAM_4268

Любиш  проводити вільний час активно, відпочиваючи на спортивному майданчику? Тобі 10-12 років і ти граєш у баскетбол або стрітбол? Приходь на універсальні спортивні майданчики і візьми участь у турнірах зі стрітболу  :

  • 10 – бульвар Д.Галицького, 28;
  • 10 – вулиця Пилипа Орлика, 10.

+SAM_4255

Для справки. Стрітбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У гру грають 2 команди. Склад – 5 гравців (3 польових та 2 запасних). Гра  проходить «на одне кільце», при цьому команда перед забиванням м’яча в кільце мусить «вивести» його за трьох-очкову лінію. Гра триває два періоди по 8 хвилин. Гра зупиняється, якщо одна з команд виграє з рахунком 8:0.

Телефон для довідок:  51-16-35.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер