images/stories/logosait_new.jpg

 

Біля податкової відбулась акція протесту

20 жовтня біля Головного управління ДФС у Тернопільській області відбувся мітинг працівників КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго». Акція протесту була запланована, про що працівники підприємства заздалегідь письмово повідомили Головне управління ДФС в області.

Вимога учасників акції полягала у поверненні ПДВ в розмірі шести мільйонів гривень Державною фіскальною службою України КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго».

Керівництво Головного управління ДФС в області та Тернопільської ОДПІ запросили ініціативну групу учасників мітингу для проведення спільних консультацій щодо заявленого питання та вирішення існуючої проблеми.

DSC_0010

Ініціативну групу проінформували про перебіг процесу відшкодування заявлених коштів. Зокрема, повідомили, що за результатами проведеної виїзної документальної перевірки уточнюючого розрахунку з податку на додану вартість за лютий поточного року підтверджено задекларовану суму бюджетного відшкодування на розрахунковий рахунок в сумі 6 млн. гривень. ГУ ДФС у Тернопільській області листом від 22.09.2015 року включено зазначену декларацію до можливих обсягів відшкодування для розгляду на рівень ДФС України.

DSC_0025

На даний час питання відшкодування ПДВ знаходиться на погодженні в ДФС України.

В результаті проведеного діалогу досягнуто домовленості про те, що керівництво Головного управління докладе максимум зусиль для повернення коштів в найкоротший термін.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер